Transferde sıcak saatler (30 Mayıs 2016)

FutbolArena - Günün öne çıkan transfer haberleri. Son dakika transfer haberleri burada. AMK, Fotomaç, Fanatik, Habertürk, Takvim, Hürriyet, Milliyet gibi gazetelerde çıkan transfer iddialarını sizler için derledik.

1
Adanaspor, geçtiğimiz sezon 32 lig maçında forma giyen Biseswar ile maddi konularda anlaşılması halinde 3 yıllık sözleşme yapmayı planlıyor. (Fanatik)
2
Beşiktaş, kaleci Denys Boyko’nun yerine Arsenal’li David Ospina’yı getirmek için harekete geçti. Stoper konusundaki 1 numaralı aday Liverpool’lu Martin Skrtel’dan da Beşiktaş’a olumlu mesaj geldi. (Fanatik)
3
Slaven Bilic, Gökhan Töre’nin ardından gözünü Beşiktaş’ın bir başka kilit ismi Atiba’ya dikti... Başarılı çalıştırıcının isteği sonrasında harekete geçen West Ham United’ın, 32 yaşındaki futbolcu için Beşiktaş’tan 10 milyon Euro’luk cevap aldığı ortaya çıktı. (Fanatik)
4
Beşiktaş, Gökhan Töre’nin West Ham’a satışından gelecek 17 milyon Euro’yu Hollandalı yıldızın transferinde kullanacak. Yönetimin bu hafta Robben için en kritik görüşmeyi yapıp, prensip anlaşması sağlaması bekleniyor. (Fanatik)
5
Beşiktaş İkinci Başkanı Ahmet Nur Çebi, Tolgay Arslan’ın Fenerbahçe ve Galatasaray’ın hedefinde olmasına şu sözlerle karşılık verdi: 15 milyon Euro veren alır. (Fanatik)
6
Galatasaray’da alt yapıda mı, yoksa A takım teknik direktörü olarak mı mesai harcayacağı netleşmeyen Riekerink sezonun ardından yönetime kararlarında ışık tutmak adına raporunu sundu. Hollandalı teknik adam Donk, Jose Rodriguez, Tarık Çamdal ve Eray İşcan ile Galatasaray’ın yolları ayrıması gerektiğini belirtti. (Hürriyet)
7
Fenerbahçe, UEFA’nın transfer kısıtlamasını Van Persie ve Nani’yi Çin’e astronomik rakamlara satarak aşmayı planlıyor. Sarı-Lacivertliler, bunun için iki yıldızın menacerleriyle görüşme yapacak. (Fanatik)
8
Fenerbahçe’de yaprak dökümü resmen başladı. Sözleşmesi sona eren ve boşa çıkan Raul Meireles’in yanı sıra Sparta Prag ile anlaşan Michal Kadlec, Sarı-Lacivertliler’e veda etti.

Liverpool’dan kiralandığında büyük ses getiren ancak sakatlığı nedeniyle bir türlü bekleneni veremeyen Lazar Markovic ile de yollar ayrıldı. (Fanatik)
9
F.Bahçe’nin daha önce el sıkıştığı Danimarkalı stoper Daniel Agger, Brondby kulübünden resmen ayrıldı.Brondby’den ayrılığı dün resmileşen Danimarkalı stoper, F.Bahçe’ye imza atmaya hazırlanıyor. İtalyan basını, "Milan da devrede" diye yazıyor ama sarı-lacivertliler işi çoktan bitirdi.. (Fotomaç)
10
Sarı-kırmızılılar’ın daha önce birçok kez girişimde bulunduğu Alex Song için Barcelona’nın kapısını çaldığı bildirildi. . (Fotomaç)

Futbolarena anasayfasından devam...