Galatasaray - Hertha Berlin maçında yönetim istifa sesleri

Galatasaray - Hertha Berlin maçını Avusturya'da takip eden gurbetçi taraftarlar Dursun Özbek ve yönetimine tepki gösterdi.

FutbolArena - Galatasaray, Spor Toto Süper Lig'de yeni sezon öncesi son hazırlık maçında Avusturya kampında Hertha Berlin ile karşı karşıya geldi. Gurbetçi taraftarlar Dursun Özbek ve yönetimine tepkiliydi.

Galatasaray yönetimine Hertha Belin maçında protesto


Igor Tudor'un öğrencileri henüz 3. dakikada Hertha Berlin karşısında 1-0 geriye düşerken, ikinci yarıda sahneye çıkan Eren Derdiyok takımına 1-1 eşitliği getirdi.

GOLDEN SONRA İSTİFA TEZAHÜRATI

Galatasaray taraftarı, Avusturya'da da sarı kırmızılı yönetimi protesto etti. Eren Derdiyok'un attığı golün ardından sarı kırmızılı tribünler "Yönetim istifa" diye bağırdı.

FATİH TERİM VE SNEİJDER SESLERİ

Galatasaray tribünleri daha sonra " Wesley Sneijder" diye tezahürat yaptı. Maç sırasında 1 taraftar ise sık sık Fatih Terim diye bağırırken sarı kırmızılı tribünler bu tezahürata destek vermedi.

İZMİR MARŞI SÖYLENDİ

Avusturya'da Galatasaray tribünleri "Cimbom halkındır, lisenin değil"'diye bağırdıktan sonra İzmir Marşını söyledi.

Fatih Terim ve Dursun Özbek neden Bodrum'da?


Galatasaray'ın forma sponsoru olan Nef'in Bodrum Yalıkavak'ta yapacağı lansmana katılmak adına Bodrum'a giden Başkan Dursun Özbek burada Fatih Terim ile karşılaşacak. NEF'in daveti üzerine bu resepsiyona katılma kararı alan Fatih Terim de ayrılığın ardından ilk kez Dursun Özbek ile buluşacak.

Sarı Kırmızılı takımla ilgili son dakika gelişmelerine Galatasaray Haberleri sayfasından ulaşabilirsiniz.

Futbolarena anasayfasından devam...

Galatasaray Son Dakika Haberleri