Galatasaray Haberi: Galatasaray - Beşiktaş derbisi biletleri bitti mi? (Bilet fiyatları)

Galatasaray - Beşiktaş maçı biletleri satışa çıktı. Galatasaray - Beşiktaş maçına ait biletlerin bitip bitmediği merak ediliyor. Galatasaray - Beşiktaş maçına bilet nasıl alınır? Bilet kaldı mı? Detaylar haberimizde...

FutbolArena - Galatasaray ile Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig'in 31. haftasında Türk Telekom Stadı'nda karşılaşacak. Galatasaray - Beşiktaş maçına ait biletlerin kalıp kalmadığı merak ediliyor. Galatasaray - Beşiktaş maçı biletleri bitti mi? Passolig'de Galatasaray - Beşiktaş maçı bileti kaldı mı?

Galatasaray - Beşiktaş derbisi biletleri bitti mi? (25 Nisan Çarşamba)


Galatasaray ile Beşiktaş arasında oynanacak lig derbisi öncesinde satışa çıkarılan biletlerin tamamının bittiği açıklandı. Bugün satışa sunulan Galatasaray - Beşiktaş derbisinin biletleri kısa sürede tükendi. Galatasaray - Beşiktaş derbisi kapalı gişe oynanacak. Mücadelede Galatasaraylı ve Beşiktaşlı taraftarlar tribünleri tıklım tıklım dolduracak.

Galatasaray - Beşiktaş mücadelesinde 2000 dolayında Siyah-Beyazlı taraftar da takımlarını stattan destekleyecek.

Galatasaray - Beşiktaş kombine devri olacak mı? GS BJK kombine devir işlemleri


Türkiye Futbol Federasyonu'nun 19.04.2018 tarihinde verdiği PFDK kararı neticesinde; FDT'nin 53/3. Maddesi uyarınca çirkin ve kötü tezahüratta bulunan BATI ALT 101, 102, 123, 124, 125, GÜNEY KALE ARKASI 119, 120, 121, KUZEY KALE ARKASI 105, 106, 107 numaralı bloklara giriş yapan seyircilerin elektronik bilet kapsamındaki kartlarının bu maç bloke edilmesi suretiyle; taraftarlarımız dilerlerse mevcut yerlerini passo.com.trüzerinden transfer edebilirler. 28 Nisan Cumartesisabahsaat 11:00'e kadar transfer edilmeyen yerler, kulübe transfer edilip satışa açılacaktır. Kombinenize ait maçlık bilet gelirinin masraflar hariç %60'ı 2018-2019 Futbol sezon kombine alımında indirim uygulanacaktır. Kombinesahipleri gidemeyecekleri maç için kombinesine ait olan koltuğu tek maçlık olarak satılması için kulübümüze devredebilirler. Kulübümüze devretmiş olduğunuz kombinenize ait koltuğunuz bilet olarak satıldığı takdirde (masraflar hariç) bilet gelirinin %60'ı 2018-2019 Futbol sezon kombine alımında indirim olarak uygulanacaktır.

Spor Toto Süper Lig ile ilgili haberler FutbolArena'da

Futbolarena anasayfasından devam...

Galatasaray Son Dakika Haberleri