Galatasaray - Gençlerbirliği maçı taraftar sayısı açıklandı

Galatasaray'ın, Gençlerbirliği ile oynadığı Süper Lig maçında sarı kırmızılı taraftarlar takımlarını yalnız bırakmadı. 

FutbolArena - Galatasaray, Süper Lig 11. haftasında sahasında Gençlerbirliği ile karşı karşıya geldi. Sarı Kırmızılı takım sahadan farklı bir skorla galip ayrılırken, Türk Telekom stadında sarı kırmızılı taraftarlar da takımlarını yalnız bırakmadı.

Galatasaray - Gençlerbirliği maçını kaç bin kişi izledi?


Süper Lig 11. haftasında Galatasaray ile Gençlerbirliği Türk Telekom stadında karşı karşıya geldiler. Sarı Kırmızılı takım ilk yarı ve ikinci devrede attığı gollerle farka giderken, sarı kırmızılı taraftarlar üst üste gelen gollerin ardından tribünlerde cep telefonlarının ışıklarını yakarak muhteşem bir manzara oluşturdu.

Öte yandan maçın ikinci yarısında Türk Telekom Stadyumu'nda maçı izleyen 35 bin 301 taraftarın olduğu belirtildi.

MAÇ ÖNCESİ TÜM TAKIMA DESTEK!

Fenerbahçe ve Trabzonspor maçlarından alınan 1 puana rağmen sarı kırmızılı taraftarlar, Gençlerbirliği maçına yine yoğun ilgi gösterdi. Maç öncesi futbolcular ısınmaya çıktığı anda taraftarlar, tüm oyuncuları tribüne çağırarak destek oldu.

CEP TELEFONLARININ IŞIKLARI YANDI

Galatasaray ikinci yarıda Gençlerbirliği karşısında üst üste bulduğu gollerle farkı 4'e çıkardıktan sonra sarı kırmızılı taraftarlar skorun da verdiği keyif ve rahatlıkla cep telefonları ışıklarını yakarak muhteşem bir mzanara oluşutrdukar.



Sarı Kırmızılı takımla ilgili tüm gelişmelere Galatasaray Haberleri sayfasından ulaşabilirsiniz.

Futbolarena anasayfasından devam...

Galatasaray Son Dakika Haberleri