Galatasaray - Fenerbahçe maç sonu Ahmet Çakar'dan Cüneyt Çakır'a olay sözler

Galatasaray - Fenerbahçe derbisinin ardından Ahmet Çakar, Cüneyt Çakır'ı sert bir dille eleştirdi. 

FutbolArena - Galatasaray - Fenerbahçe derbisinin ardından hakem yorumcusu Ahmet Çakar, Cüneyt Çakır'ın performansını eleştirirken, derbide eyyamın kralının yapıldığını söyledi.

Galatasaray - Fenerbahçe Ahmet Çakar'ın yorumları


Maçın ardından Ahmet Çakar, Beyaz TV'de Cüneyt Çakır'ın kararlarını eleştirdi.


"FENERBAHÇE'NİN GOLÜ NET, DENAYER'E KIRMIZI VERİLMELİYDİ"

25. dakikada Deneyar'in bir hareketi var, top açıldıktan sonra kopartmaya hareket. Kırmızı kart. Bitti mi? Bu arada hakkını da yemeyelim, Serdar Aziz'in pozisyonu penaltı değil. Asla tartışmam. Fenerbahçe'nin golünü iptal ettikten sonra Cüneyt Çakır bilinç altında düşünüyor. Ulaaan... Ulaaan...dedi.

"CÜNEYT ÇAKIR YARDIMCISINI SEYİRCİNİN ÖNÜNE ATTI"

Her hakemde devre arasında üst aklı vardır. Keşke falan dedin mi iş bozulur. İkinci devreye çıktı Cüneyt Çakır. Bir kafa vuruşunda Gomis'in yarım metre önünde pozisyon da bence penaltı değil. Hasan Ali'nin pozisyonu ise penaltı olma ihtimali çok yüksek. Orada kaybediyor. Arkasından ben göremedim, yardımcı görsün diyor. Böyle maçlarda yardımcıya ihtiyaç yok. Yardımcıların kafasına taşlar geliyor falan... Cüneyt Çakır resmen yardımcısını seyircisinin önüne attı. Bu maçta 3 dakika mı uzatma olur? Oyun durmuş, yardımcı hakem yerde kafasına maddeler yağıyor. Sakatlıklar, değişiklikler.

"BELHANDA'NIN İKİNCİ SARI KARTI YANLIŞ"

Gelelim diğer pozisyona. Belhanda'nın pozisyonu değil katılıyorum ama sarı kart yanlış. Orada kontak var. Belhanda'yı niye attı biliyor musunuz? Denayer'i atamadığı için. Bu tür kontaklarda oyuncu yere düşerse sarı kart verilmesi. Doğru penaltı değil ama sarı kart yanlış. Şeytan detaylarda gizlidir. Bu akşam eyyamın kitabı yazıldı. Bir takım şu anda hırlayamıyor.

Sarı Kırmızılı takımla ilgili tüm gelişmelere Galatasaray Haberleri sayfasından ulaşabilirsiniz .

Futbolarena anasayfasından devam...

Galatasaray Son Dakika Haberleri