Galatasaray - Fenerbahçe derbisinde Valbuena Belhanda kavgasına Gomis engeli

Galatasaray - Fenerbahçe derbisinni 11. dakikasında saha içinde Valbuena ile Belhanda arasında yaşanan gerilime Gomis engel oldu. 

FutbolArena - Galatasaray ile Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig 9. haftasında karşı karşıya geldi. Dev derbi ilk dakikalardan itibaren hareketli başlarken, saha içinde Valbuena ile barasındaki tartışmaya Gomis engel oldu.

Galatasaray - Fenerbahçe derbisinde kavga


Spor Toto Süper Lig 9. haftasında oynanan Galatsaaray - Fenerbahçe derbisinde maçın 11.dakikasında Belhanda ile Valbuena tartıştı.
Valbuena el kol hareketleri ile Belhanda'ya tepki gösterirken Ozan Tufan gelip Galatasaraylı oyuncuyu itip tepki gösterdi.

Ozan Tufan'ın üzerine doğru yürüyen ve sinirli olan Belhanda'ya koşarak sarılan Gomis, olası bir kartlık hareketi de önledi.Gomis, Belhanda'yı tutup sakim olması adına uyardı.

TUDOR İLE AYKUT KOCAMAN ARASINDA TARTIŞMA!

Galatasaray - Fenerbahçe derbisinin ilk dakikalarında Mariano orta sahadan topu alarak rakiplerini çalımlamasının ardından, topu ayağından biraz açınca Fenerbahçeli futbolcuya faul yaptı. Bu pozisyonun ardından Cüneyt Çakır sarı lacivertlilerin lehine düdük çaldı. Bu pozisyonun ardından iki yedek kulübesinde gerilim yaşandı. Tudor ile Aykut Kocaman arasıdna yaşanan tartışmaya teknik heyetteki diğer isimler de dahil oldu.

Aykut Kocaman ve yardımcısının faul diye itiraz etmesi üzerine Tudor tepki gösterdi ve Fenerbahçe yedek kulübesine doğru yürüdü.

Sarı Kırmızılı takımla ilgili tüm gelişmelere Galatasaray Haberleri sayfasından ulaşabilirsiniz.

Futbolarena anasayfasından devam...

Galatasaray Son Dakika Haberleri