Galatasaray evinde 9 puan bıraktı! Trabzonspor beraberliğe abone

Galatasaray, Türk Telekom Stadyumu'nda oynadığı son 4 maçta 9 puan kaybetti. Trabzonspor son 5 lig maçından beraberlikle ayrıldı.

FutbolArena - Süper Lig'in 36. haftasında konuk olduğu Galatasaray ile 1-1 berabere kalan Trabzonspor'da beraberlik serisi 5 maça çıktı. İç sahada son 4 maçını kazanamayan Galatasaray, Trabzonspor karşısında şampiyonluk yarışında çok önemli 2 puan kaybetti.

GALATASARAY SON 8 MAÇTA 2 GALİBİYET ALDI

Galatasaray, Süper Lig'de oynadığı son 8 karşılaşmanın sadece 2'sinde galip gelebildi. Sarı-kırmızılı takım, son 8 maçında 2 galibiyet, 3 beraberlik ve 3 mağlubiyet yaşadı.

Bu maçlarda Hes Kablo Kayserispor ve Göztepe'yi yenen Galatasaray, Demir Grup Sivasspor, Fatih Karagümrük ve Trabzonspor ile berabere kaldı, MKE Ankaragücü, Çaykur Rizespor ve Atakaş Hatayspor'a mağlup oldu.

GALATASARAY İÇ SAHADAKİ SON 4 MAÇTA 9 PUAN BIRAKTI

Galatasaray, sahasındaki son 4 karşılaşmada rakiplerine üstünlük kuramadı. Sarı-kırmızılı takım, Türk Telekom Stadı'ndaki son 4 müsabakada Demir Grup Sivasspor, Fatih Karagümrük ve Trabzonspor ile berabere kaldı, Çaykur Rizespor'a yenildi.

TRABZONSPOR'UN SON 5 MAÇI BERABERE BİTTİ

Trabzonspor, Süper Lig'de yaptığı son 5 maçta eşitliği bozamadı. Ligde son 7 maçında yenilmeyen bordo-mavili ekip, bu süreçte 1 galibiyet, 6 beraberlik aldı.

Son galibiyetini 31. haftadaki 4-1'lik MKE Ankaragücü müsabakasında alan Karadeniz temsilcisi, sonrasında Demir Grup Sivasspor, Hes Kablo Kayserispor, Çaykur Rizespor, Atakaş Hatayspor ve Galatasaray ile berabere kaldı. Trabzonspor, Sivasspor ve Rizespor maçlarında 0-0, diğer karşılaşmalarda ise sahadan 1-1 eşitlikle ayrıldı.

İKİLİ AVERAJ AVANTAJI GALATASARAY'DA KALDI

Trabzonspor, ikili averajı rakibi Galatasaray'a kaptırdı. Süper Lig'in ilk yarısında sahasında sarı-kırmızılılara 2-0 yenilen bordo-mavililer, deplasmanda 1-1 berabere kaldı. Lig sonunda olası puan eşitliğinde Trabzonspor, Galatasaray'ın arkasında yer alacak. (AA)

Son dakika Süper Lig Haberleri FutbolArena'da.

Futbolarena anasayfasından devam...

Galatasaray Son Dakika Haberleri