Galatasaray eski yöneticisi Emir Sarıgül isyan etti!

Galatasaray'ın eski yöneticilerinden Emir Sarıgül isyan etti ve ''Galatasaray bir his takımıdır'' diyerek Gündüz Kılıç'in sözlerini hatırlattı.

FutbolArena - Galatasaray Kulübünde 3 dönem yöneticilik yapan Emir Sarıgül de isyan etti. Galatasaray Kulübü içinde yaşanan olayların TV programlarında anlatılmasından rahatsız olan Emir Sarıgül isyan etti.

Galatasaray'da 3 dönem yöneticilik yapan Emir Sarıgül yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı;

''GALATASARAY'DA İSTİFA EDEN SOLUĞU TV'DE ALIYOR''

''Son zamanlarda bir modadır gidiyor. Galatasaray'da istifa eden soluğu tv programlarında alıyor! Başarı olur veya olmaz fakat kulüple ilgili konuları dedikodu yapar gibi açıklamak kimseye yakışmaz. İstifa eden yöneticilerin bu konuda hassas davranmasını bir Galatasaraylı olarak rica ediyorum. Hep dediğimiz gibi "taraftar ne isterse o oluyor" mottosu hatırlanmalı çünkü taraftar hisleriyle hareket eder.''

''HERKES ŞAPKASINI ÖNÜNE KOYUP DÜŞÜNMELİ''

''Galatasaray bir his takımıdır. O sebeple artık herkes şapkasını önüne koyup düşünmeli. Çözüm neyse ertelenmeden yerine getirilmelidir. Galatasaray bir halatı hep birlikte çekenlerin, hep birlikte üzülüp, hep beraber sevinmesini bilenlerin takımıdır. Asla unutulmamalı."

Futbolarena anasayfasından devam...

Galatasaray Son Dakika Haberleri