Galatasaray eski yöneticisi Abdürrahim Albayrak: "Beşiktaş Şampiyonlar Ligi'ne yakışan bir takım olmuş."

Galatasaray eski yöneticisi Abdürrahim Albayrak katıldığı panelde Beşiktaş'ın Şampiyonlar Ligi'ndeki başarısı ve sarı kırmızılı takımdaki son durumu yorumladı. 

FutbolArena - Galatasaray eski yöneticisi Abdürrahim Albayrak katıldığı bir panelde sarı kırmızılı takımın durumu ve teknik direktör Tudor hakkında konuştu. Galatasaray'ın nasıl bir yol izlemesi gerektiği hakkında açıklamalarda bulunan Albayrak, şu ifadeleri kullandı:


Galatasaray'da Tudor istifa edecek mi?


Galatasaray taraftarlarının Beşiktaş derbisinin ardından istifa etmesi yönünde çağrıda bulundukları teknik direktör Igor Tudor hakkında sarı kırmızılı kulübün eski yöneticilerinden Abdürrahim Albayrak katıldığı panelde açıklamalarda bulundu.

"DEVRE ARASI DEĞİŞİKLİĞİ DAHA DOĞRU OLUR"

Galatasaray'ın devre arasında değişiklik yapması daha doğru olur diye düşünüyorum. Bu konu hakkında fazla konuşmak istemiyorum. Çünkü içerde bana kırılanlar oluyor. Görüş konusunda ben de ortada kaldım. Ne yapacağımı ben de bilmiyorum.

ABDÜRRAHİM ALBAYRAK'TAN FUTBOLARENA'YA BEŞİKTAŞ AÇIKLAMASI

Öte yandan Abdürrahim Albayrak katıldığı panelde FutbolArena mikrofonlarına da Beşiktaş'ın Şampiyonlar Ligi başarısı hakkında konuştu. Albayrak, "Büyük bir keyifle maçlarını izledim. Tebrik ediyorum. Türk takımının başarılı olmasını canı gönülden diliyorum. Hangi takım olursa olsun ben milliyetçi bir insanım. Türk takımlarının Avrupa'da başarılı olmasını istiyorum. Şampiyonlar Ligi'ne iki takım katılmamıza vesile olur. Dün akşam hakikaten bir ALman takımına istediği zaman gol atan Beşiktaş, hele son dakikalarda oyuna giren genç kardeşimiz Orkan muhteşem. Tolga Zengin muhteşem. Beşiktaş'ı tebrik ediyorum. İyi, güzel ve Şampiyonlar Ligi'ne yakışan bir takım olmuş." ifadelerini kullandı.

Sarı Kırmızılı takımla ilgili tüm gelişmelere Galatasaray Haberleri sayfasından ulaşabilirsiniz.

Futbolarena anasayfasından devam...

Galatasaray Son Dakika Haberleri