Galatasaray, Ertaç Özbir'i gündemine aldı (Ertaç Özbir kimdir?)

Gelecek sezon kadro değişimine giecek olan Galatasaray'ın Yeni Malatyaspor'un 29 yaşındaki kalecisi Ertaç Özbir'i gündemine aldı.

FutbolArena Özel - Sezon sonunda kadrosuna yerli bir kaleci takviyesi planlayan Galatasaray, takibine Yeni Malatyaspor'un kalesini koruyan 29 yaşındaki Ertaç Özbir'i de aldı. Ocak ayında başlayan kadro değişimine devam edecek olan Galatasaray, birçok bölgeye takviye yapmaya hazırlanırken kaleci takviyesini ise bonservis bedeli ödemeden yapmayı planlıyor.


Galatasaray'dan Ertaç Özbir transferi hamlesi


UEFA'nın bonservis kısıtı nedeniyle sözleşmesi sona eren ve bedelsiz bir yerli kaleci almayı planlayan Galatasaray Kulübü, Fatih Öztürk'ten sonra Ertaç Özbir'i de transfer gündemine aldığı öğrenildi. Fatih Öztürk gibi sözleşmesi Mayıs ayında bitecek olan Ertaç'ın da performansının izlendiği ve kararın sezon bitiminde verileceği belirtildi.


Ertaç Özbir kimdir?


Kariyerine Şekerspor altyapısında başlayan Ertaç Özbir, 2009 yılında A Takıma yükseldi. Ardından Kasımpaşa'nın dikkatini çeken Ertaç Özbir, burada 5 yıl forma giydi. 2015 yılında bedelsiz olarak Yeni Malatyaspor'a transfer olan 29 yaşındaki kaleci, bu sezon 8'i lig maçı olmak üzere 12 resmi maçta forma giydi.


Galatasaray Transfer Haberleri: Fernando Muslera satılacak mı?


Galatasaray kalesindeki Fernando Muslera istikrarı sona eriyor. Teknik direktör Fatih Terim'in sezon sonunda Fernando Muslera için ayrılık kararı vereceği öne sürüldü. Muslera Galatasaray'dan ayrılıyor mu? Fatih Terim'in düşüncesi ve Muslera'nın Galatasaray kariyeri bu haberde.

BİP Spor'un son dakika haberine göre Galatasaray teknik direktörü Fatih Terim, Fernando Muslera'nın biletini kesti. Takımın idol isimlerinden biri haline gelen Uruguaylı kalecinin sezon sonunda takımdan gönderilmesine karar verildi.

YÖNETİM YALANLADI

Ancak Galatasaray yönetimi resmi internet sitesi aracılığı ile yaptığı açıklamada basında yer alan futbolcuların takımdan ayrılacağı yönündeki haberleri yalanladı.

Sarı Kırmızılı takımla ilgili tüm gelişmelere Galatasaray Haberleri sayfasından ulaşabilirsiniz.

Futbolarena anasayfasından devam...

Galatasaray Son Dakika Haberleri