Galatasaray en az faul, en çok kart görenler arasında

Spor Toto Süper Lig'de 18 takım arasında en az faul yapan takım olan Galatasaray, buna karşın ilk 4 arasında arasında Beşiktaş'la birlikte en çok kırmızı kart gören takım konumunda. 

FutbolArena Analiz - Spor Toto Süper Lig'de 14. hafta geride kaldı. Sahasında Sivasspor'a 1-0 mağlup olan Medipol Başakşehir, buna rağmen 30 puanla liderliğini devam ettirdi. Başakşehir, en yakın takipçisi Kasımpaşa'nın 4 puan önünde liderliğini devam ettirdi.


Süper Lig'de en çok kart gören takımlar


Öte yandan Spor Toto Süper Lig'de geride kalan 14 haftada futboldan ziyade VAR sistemi ve kararları en fazla tartışılan konuların başında geldi. Geride kalan 14 hafta itibariyle özelllikle şu anda şampiyonluk yarışı içinde bulunan takımların faul ve kart oranlarını araştırdık.

Süper Lig'de ilk 4 takımla birlikte toplamda 18 kulüp arasında Galatasaray, 157 faulle en az faul yapan takım konumunda. Sarı kırmızılı takım buna karşın en fazla kart gören takımlardan biri. Galatasaray, ilk 4 takım arasında Beşiktaş'la birlikte 3 kırmızı kartla en fazla kırmızı kart gören takım konumunda. Sarı kırmızılılar diğer taraftan, Beşiktaş ve Başakşehir'den sonra en çok sarı kartı gören takım oldu. Başakşehir 32 kez sarı kart görürken, Galatasaray 29 kez sarı kartla cezalandırıldı.

Süper Lig'de ilk 4 takım arasında en çok faul yapan takımlar:

1) Beşiktaş: 196
2) Kasımpaşa: 195
3) Başakşehir: 184
4) Galatasaray: 157
(Not: Galatasaray 18 takım arasında en az faul yapan takımı konumunda)

(Veri: Opta)

Sarı Kırmızılı takımla ilgili tüm gelişmelere Galatasaray Haberleri sayfasından ulaşabilirsiniz.

Futbolarena anasayfasından devam...

Galatasaray Son Dakika Haberleri