Galatasaray, Emre Mor'u gönderecek mi? Sıcak gelişme

Galatasaray'da teknik  heyetin tepkisini çeken ve durumu artık kritik olan isimlerden biri de büyük umutlar ile kiralanan Emre Mor oldu.

FutbolArena - Ligde geride kalan 12 haftada Emre Mor kelimenin tam anlamı ile sınıfta kaldı. Teknik Direktör Fatih Terim'in tüm çabaları, ısrarla şans vermesine karşın Galatasaray, Emre Mor'u kazanmayı henüz başaramadı.Genç futbolcu hamle oyuncusu olarak kullanılırken Emre Mor, Galatasaray'a maç kazandıramazken skoru tam tersine değiştirdi.

Emre Mor, Galatasaray'da kalacak mı?


Teknik Direktör Fatih Terim'in, ligde ve Şampiyonlar Ligi'nde hamle oyuncusu olarak kullandığı Emre Mor, Galatasaray forması ile asist ya da gole imza atamadı.

Galatasaray takımı, ligde Emre'nin sonradan oyuna girdiği ve maçın son bölümlerinde görev aldığı 3 karşılaşmada tam 9 puan keybetti ve kalesini gole kapatamadı.Ligde Başakşehir, Beşiktaş ve Denizlispor karşılaşmalarında skor 0-0 iken görev alan Emre Mor, sahaya sürülmesinden sonra son bölümlerde G.Saray 3 rakibine de mağlup oldu.

EMRE MOR HAYAL KIRIKLIĞI YARATTI

Emre bu noktada mücadele gücü düşük, oyun disiplini zayıf ve istenilen pres gücünü sergileyemediği için yoğun eleştiriler almaya başladı. Son olarak 1-0 süren Club Brugge maçında 87.dakikada oyuna dahil olan Emre Mor süre aldıktan 5 dakika sonra Galatasaray yine kalesinde gol gördü ve Şampiyonlar Ligi'ne havlu attı.

SEZON SONU GİTMESİNE KESİN GÖZÜYLE BAKILIYOR

Emre'nin takım oyunu yani kolektif oyuna yatkın bir performans çizmemesi nedeniyle sürekli olarak kulübede olduğu bilinirken Galatasaray'ın bu oyuncunun transferi ile yaşadığı hayal kırıklığı da artık yüksek sesle konuşulmaya başlandı.
Emre'nin, bu performansını sürdürmesi halinde Galatasaray kariyerinin de sezon sonunda noktalanmasına kesin gözle bakılıyor.

EMRE MOR'UN SKOR 0-0 İKEN OYUNA GİRDİĞİ MAÇ SONUÇLARI

Denizlispor: 0-2
Beşiktaş: 0-1
Başakşehir: 0-1
Club Brugge: 1-1

Son dakika Galatasaray Haberleri FutbolArena'da!

Futbolarena anasayfasından devam...

Galatasaray Son Dakika Haberleri