Galatasaray derbi galibiyetini unuttu

Beşiktaş'a Vodafone Park'ta kaybeden Galatasaray, Süper Lig'de son derbi galibiyetini 8 ay önce elde etti.

FutbolArena Detay - Galatasaray, Spor Toto Süper Lig'in 14. haftasında konuk olduğu Beşiktaş'a 1-0 mağlup oldu. Sarı kırmızılı takım, Fatih Terim önderliğinde derbi galibiyetlerine hasret kaldı. Son derbi zaferinin ardından 8 ay geride kaldı.

Galatasaray'ın kazandığı son derbi


Vodafone Park'ta hakem Cüneyt Çakır ve VAR kararlarının damga vurduğu maçta, Galatasaray sahadan 1-0 yenilgiyle ayrıldı. Bu sezon Trabzonspor'a 4-0 yenildikten sonra, Fenerbahçe ile 2-2 berabere kalan Galatasaray, son olarak bir diğer ezeli rakibi Beşiktaş'a kaybetti. Başakşehir maçları da göz önüne alındığında sarı kırmızılılar, son 22 büyük maçtan sadece 3 galibiyet elde edebildi.

Galatasaray son derbi galibiyetini geçen sezon Türk Telekom Stadı'nda Beşiktaş karşısında aldı. 29 Nisan 2018 tarihinde sahadan 2-0 zaferle ayrılan Galatasaray, o ay Başakşehir ve Trabzonspor'u da mağlup etmişti. O dönemden sonra büyük maç zaferlerini unutan sarı kırmızılılar, son 3 galibiyetini de Nisan ayında Fatih Terim ile elde etti.

DEPLASMANDA HÜSRAN

Beşiktaş'a deplasmanda yenilen Galatasaray, bu sezon Süper Lig'de 4. mağlubiyetini aldı. Bu sezon tüm mağlubiyetlerini dış sahada yaşayan Galatasaray, ligde daha önce Trabzonspor, Akhisarspor ve Yeni Malatyaspor deplasmanlarında sahadan yenilgi ile ayrılmıştı.

Sarı Kırmızılı takımla ilgili tüm gelişmelere Galatasaray Haberleri sayfasından ulaşabilirsiniz.

Futbolarena anasayfasından devam...

Galatasaray Son Dakika Haberleri