Galatasaray Beşiktaş derbi biletleri satışta mı? (GS BJK derbi bilet fiyatları 2018)

Galatasaray Beşiktaş derbi biletleri ne zaman satışa çıkacak? Galatasaray Beşiktaş derbi biletleri satışta mı? Galatasaray Beşiktaş bilet kaldı mı? GS BJK derbisi biletleri ne kadar olacak? Galatasaray Beşiktaş bilet fiyatları açıklandı mı? gibi soruların yanıtları haberimizde. 

Galatasaray Beşiktaş derbi biletleri ne zaman satışa çıkacak sorusu taraftarlar tarafından en çok merak edilen konu oldu. Galatasaray Beşiktaş bilet fiyatları açıklandı mı şeklinde aramalar yapan taraftarların merak ettiği sorulara yanıt veriyoruz. Galatasaray Beşiktaş biletleri satışa çıkış saati ve günü ne zaman? Galatasaray Beşiktaş biletleri kaldı mı? Detaylar haberimizde.

Galatasaray Beşiktaş Süper Lig puan durumu (GS BJK bilet 2018)


Galatasaray Beşiktaş şampiyonluk yarışına devam ederken hafta sonunda oynanacak derbiyle ilgili taraftarların en çok merak ettiği konu derbil biletleri. Galatasaray Beşiktaş biletlerinin satışa çıkış tarihiyle ilgili sarı kırmızılı kulüpten yapılan açıklamada biletlerin 26 Nisan Perşembe saat 11.00'de GS Logolu Passolig sahiplerine, 28 Nisan Cumartesi saat 19.00'dan sonra da tüm Passolig kartlarına satışın başlayacağı belirtildi.

Galatasaray Süper Lig'de 63 puanla lider durumda bulunurken, Beşiktaş'ın da 62 puanı bulunuyor.

Galatasaray Beşiktaş derbi bilet fiyatları ne kadar? (GS BJK derbi bilet satışı)


Galatasaray beşiktaş derbi bilet fiyatları henüz resmi site aracılığıyla duyuruldu. GS BJK derbi biletleri www.passo.com sitesi üzerinden gerçekleştiriliyor.

Futbolarena anasayfasından devam...

Galatasaray Son Dakika Haberleri