Galatasaray - Benfica Türk Telekom Stadı'nda yıldız avı var

Türk Telekom Stadı'nda oynanacak Galatasaray - Benfica UEFA Avrupa Ligi maçında Barcelona, PSG, Real Madrid ve Juventus scout ekiplerinin de olacağı öğrenildi. 

FutbolArena Dış Haberler - Galatasaray'ın UEFA Avrupa Ligi'nde karşılaşacağı Benfica'da forma giyen 19 yaşındaki Joao Felix, dünyanın büyük kulüplerinin radarı altında.

UEFA Avrupa Ligi'nde Türk Telekom Stadı'nda oynanacak Galatasaray - Benfica maçında Portekiz ekibinin 19 yaşındaki genç yıldız adayı Joao Felix'i dünyanın birçok yerinden scout ekiplerinin izleyeceği öğrenildi.

Portekiz basınındaki haberlere göre, yeni Cristiano Ronaldo olarak gösterilen Joao Felix ile Real Madrid, Juventus, Barcelona ve PSG'nin yanı sıra Wolverhampton da ilgileniyor.


Joao Felix kimdir?


Joao Felix bu sezon Benfica formasıyla tüm kulvarlarda 23 maçta 9 gol attı ve 5 asist yaptı.

Galatasaray - Benfica maçı ne zaman, hangi kanalda?


Galatasaray, UEFA Avrupa Ligi'nde Benfica ile karşı karşıya gelecek. Türk Telekom Stadyumu'nda oynanacak olan Benfica - Galatasaray mücadelesi 14 Şubat günü 20:55'te oynanacak. Galatasaray - Benfica mücadelesi TSİ ile 20:55'te başlayacak ve mücadele BeIN Sports 1 HD ekranlarından canlı yayınlanacak.

Sarı Kırmızılı takımla ilgili tüm gelişmelere Galatasaray Haberleri sayfasından ulaşabilirsiniz.

Futbolarena anasayfasından devam...

Galatasaray Son Dakika Haberleri