Galatasaray, Başakşehir'e karşı ikili averajda üstün mü? (Galatasaray Başakşehir ikili averaj)

Süper Lig'de Galatasaray'ın beşiktaş'ı mağlup etmesinin ardından şampiyonluk yarışındaki ikili averaj kuralı merak ediliyor.

FutbolArena - Spor Toto Süper Lig'in 31. haftasında Galatasaray sahasında Beşiktaş ile karşı karşıya geldi. Sarı kırmızılılar, rakibini 2-0 maplup ederek 31. haftada zirveye yükseldi. Galatasaray, Medipol Başakşehir ile aynı puanda olmasına rapmen 31. haftayı lider olarak tamamladı. Galatasaray ile Başakşehir arasındaki ikili averajda son durum, Galatasaray Başakşehir ikili averaj, Süper Lig ikili averaj kuralı gibi aramaların yanıtlarını sizler için derledik.

Süper Lig'de ikili averaj kuralı nasıl? Süper Lig'de ikili averajda deplasman golü kuralı var mı?


Spor Toto Süper Lig'de 31. haftada Başakşehir ile aynı puanda olan Galatasarya liderliğe oturdu. Ligin ilk yarısnda rakibiyle 1-1 berabere kalan sarı kırmızılılar, kalan 3 maçında Çaykur Rizespor ve Sivasspor'u deplasmanda mağlup eder, sahasında Başakşehir ile berabere kalsa bile şampiyonluğa ulaşacak.

Galatasaray - Başakşehir maçının berabere bitmesi durumunda deplasman golü kuralına bakılmaksızın ikili averaj eşit sayılacak. Bu durumda iki takımın genel averajlarına bakılacak. Süper Lig'de genel averajda Galatasaray 31. hafta sonunda Başakşehir göre +8 averaj daha önde.

SÜPER LİG İKİLİ AVERAJ KURALI



GALATASARAY'IN KALAN MAÇLARI
Çaykur Rizespor (D)
Medipol Başakşehir
Sivasspor (D)

BAŞAKŞEHİR
Ankaragücü
Galatasaray (D)
Alanyaspor

Son dakika Süper Lig Haberleri FutbolArena'da!

Futbolarena anasayfasından devam...

Galatasaray Son Dakika Haberleri