Galatasaray Avrupa kupalarında galibiyeti unuttu

Şampiyonlar Ligi'ne mağlubiyetle veda eden Galatasaray, 5 sezonda Avrupa kupalarında sahaya çıktığı son 22 maçta sadece 2 galibiyet aldı.

FutbolArena Detay - Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi grup etabı son maçında ağırladığı Porto'ya 3-2 yenilse de UEFA Avrupa Ligi biletinin sahibi oldu. Bu sezon Avrupa'da yalnızca Lokomotiv Moskova'yı mağlup eden Galatasaray, bu sahnede elde ettiği sonuçlarla taraftarlarını üzdü.

Galatasaray, Avrupa'da kaç galibiyet aldı?


Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi'ne bu sezon Lokomotiv Moskova galibiyetiyle başladı. Devamında Porto'ya her iki maçta kaybeden Galatasaray, Schalke ile iç sadaha berabere kalıp, deplasmandan mağlup oldu. Sarı kırmızılılar ilk maçta yendiği Lokomotiv Moskova'ya ise deplasmanda 2-0 kaybetti.

GALATASARAY'DAN 22 MAÇTA 2 GALİBİYET

UEFA Avrupa Ligi serüveni öncesi bu sezon 6 maçta 1 galibiyet alan Galatasaray, son 5 sezondaki 22 Avrupa kupası maçından da sadece 2'sini kazanabildi.

2014-15 sezonundaki Şampiyonlar Ligi maçlarından yalnızca 1 beraberlik alan Galatasaray, 2015-16 sezonundaki 8 Avrupa maçından 1 galibiyet çıkartabildi. 2016-17 sezonunu pas geçen sarı kırmızılar, 2017-18 sezonundaki Östersunds faciasında 3 maçı da kazanamayarak elenmişti.

Sarı Kırmızılı takımla ilgili tüm gelişmelere Galatasaray Haberleri sayfasından ulaşabilirsiniz.

Futbolarena anasayfasından devam...

Galatasaray Son Dakika Haberleri