Galatasaray - Antalyaspor maçı kapalı gişe mi?

Antalyaspor karşısında 3 puan alması halinde yeniden liderlik koltuğuna oturacak olan Galatasaray'a 40 bin taraftarın Türk Telekom Stadyumu'nda destek vermesi bekleniyor.

FutbolArena - Spor Toto Süper Lig'in 21. hafta mücadelesi kapsamında oynanan Medipol Başakşehir ve Fenerbahçe mücadelesinden çıkan sonuçla birlikte bu akşam liderlik koluğunu geri alma şansı yakalayan Galatasaray'a taraftarından muhteşem bir destek gelecek.

Antalyaspor karşısında 3 puan alması halinde yeniden liderlik koltuğuna oturacak olan Galatasaray'a 40 bin civarında taraftarın Türk Telekom Stadyumu'nda destek vermesi bekleniyor.


Fatih Terim'den Galatasaray - Antalyaspor maçı sözleri


Geçen hafta Sivas'ta bu şansı değerlendiremeyen Galatasaray takımı ile Teknik Direktör Fatih Terim, Florya'daki kampta kısa bir toplantı yaptı.

Terim, "Bu kez hata istemiyorum. Santradan son düdüğe kadar kazanmak için varını yoğunu ortaya koyan alkışlanacak bir futbol oynamalıyız. Futbol ciddi bir iştir. Bu ciddiyetle kazanıp haftayı lider kapatalım" sözleri ile liderlik adına motivasyon konuşması gerçekleştirdi.


Galatasaray - Antalyaspor ilk 11'ler


Galatasaray (Muhtemel): Carrasso, Mariano, Maicon, Serdar, Nagatomo, Donk, Selçuk, Belhanda, Feghouli, Garry Rodrigues, Gomis

Antalyaspor (Muhtemel): Ferhat, Nazım Sangare, Celutska, Diego, Musa, Maicon, Charles, Danilo, Sakıb, Emre Güral, Deniz Kadah


Sarı Kırmızılı takımla ilgili tüm gelişmelere Galatasaray Haberleri sayfasından ulaşabilirsiniz.

Futbolarena anasayfasından devam...

Galatasaray Son Dakika Haberleri