Galatasaray - Alanyaspor Rıdvan Dilmen: 'Transfer lazım.'

Galatasaray'ın, Alanyaspor'u 2-0 mağlup ettiği maçı Rıdvan Dilmen değerlendirdi. 

FutbolArena - Galatasaray, Süper Lig 13. haftasında sahasında Aytemiz Alanyaspor'u 2-0 mağlup ederek Beşiktaş'ın puan kaybettiği haftada derbi öncesinde kritik bir galibiyet aldı. Maçı NTV Spor'da Rıdvan Dilmen yorumladı.


Galatasaray 2-0 Alanyaspor Rıdvan Dilmen NTV Spor %100 Futbol yorumları


Maçın ardından Rıdvan Dilmen şunları söyledi:

"İLK TEBRİK GALATASARAY TARAFTARINA"

"Yasin'den başlayalım. Maçın herhalde en çok koşan futbolcusuydu. Öncelikle şunu söyleyeyim, büyük kulüp olmak, büyük takım olmak kolay olmuyor. Kulüpler taraftarıyla ön plandadır. Beşiktaş full oynuyor. Fenerbahçe Basketbolda en azından full oynuyor. 5-1 kaybetmiş Galatasaray'ın taraftarı 36 bin kişiyle bugün tribünlere doldurdu. İlk tebrik taraftara."

"KOLAY BİR HAFTA DEĞİLDİ"

"Başakşehir maçının ardından travma geçen oyuncular, sürekli eleştirilen bir teknik direktör var. Kolay bir hafta değildi Galatasaray için."

"LATOVLEVİCİ'NİN ISLIKLANMASI"

"Maçtan önce Latovlevici lehine tezahürat vardı. Takım arkadaşları moral verdi. Maçta bir taç pozisyonu oldu. Taraftar ooo deyince o da cevap verdi sanki. Sonrasında ayağı da sakatlandı. Geçen haftaki performansından dolayı. Bana göre de transfer lazım. Yani Galatasaray'ın sol beke transfer yapması gerekiyor."

"FATİH TERİM BASKISI VAR."

"Galatasaray'ın Başakşehir yenilgisi önemli travma gibi gözükse de, ne dedik Fatih hoca. Tudor'un en büyük şanssızlığı Fatih Terim'in Milli takım teknik direktör olmamasıdır. Bu sadece Tudor'la ilgili değil. Haklı olarak Fatih hocanın ismi bu yıldızların birçoğunda başarısı vardır. Fatih Terim dışarıda olduğu sürece baskısı var. Bu da olacaktır."

Sarı Kırmızılı takımla ilgili tüm gelişmelere Galatasaray Haberleri sayfasından ulaşabilirsiniz.

Futbolarena anasayfasından devam...

Galatasaray Son Dakika Haberleri