Galatasaray 2-0 Ümraniyespor hazırlık maçı özeti ve golleri (İZLE)

Galatasaray hazırlık maçında Ümraniyespor ile karşılaştı. Galatasaray, Ümraniyespor'u 2-0 mağlup etti. Galatasaray 2-0 Ümraniyespor hazırlık maçı özeti ve gollerini izlemek için detaylar haberimizde. 

FutbolArena - Galatasaray hazırlık maçında Ümraniyespor ile karşılaştı. Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren sarı kırmızılılar hazırlık maçında Ümraniyespor ile karşı karşıya geldi. Galatasaray - Ümraniyespor hazırlık maçı özeti ve gollerine haberimizin devamından ulaşabilirsiniz.

Galatasaray'ın ilk 11'i: Fatih, Şener, Marcao, Luyindama, Saracchi, Donk, Taylan Antalyalı, Arda, Belhanda, Diagne, Falcao

Galatasaray'ın ikinci yarı kadrosu: Okan, Ahmet, Adem, Ömer, Jimmy, Emre Taşdemir, Ali Yavuz, Emin, Taylan, Sekidika, Feghouli

Galatasaray - Ümraniyespor hazırlık maçı özeti ve golleri


Galatasaray yeni sezon hazırlıkları çerçevesinde TFF 1. Lig takımlarından Ümraniyespor ile karşı karşıya geldi. Galatasaray, 6. dakikada Falcao'nun golüyle 1-0 öne geçti. İlk yarı bu skorla sona erdi. İkinci yarıda genç ve yedek ağırlıklı kadroyla sahada olan sarı kırmızılıları 80. dakikada Ömer Bayram 2-0 öne geçirdi. Kalan dakikalarda başka gol olmayınca Galatasaray, sahadan 2-0'lık skorla galip ayrıldı.

GALATASARAY'IN HAZIRLIK MAÇLARI

Galatasaray 1-0 İstanbulspor
Galatasaray 2-0 Ümraniyespor

ÖZETİ İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN>>>

Futbolarena anasayfasından devam...

Galatasaray Son Dakika Haberleri