Galatasaray 0-0 Antalyaspor maç özeti (İZLE)

Galatasaray, Süper Lig'de Antalyaspor'u konuk etti. Galatasaray - Antalyaspor maç özeti izle için detaylar haberimizde.

FutbolArena - Galatasaray, Süper Lig'in 16. haftasında Antalyaspor'u ağırladı. İstanbul'daki mücadele golsüz eşitlikle sona erdi. Galatasaray 30 puanla 2. sıraya gerilerken, liderliği aynı puanla Aytemiz Alanyaspor'a devretti. Antalyaspor ise 18 puanla 15. sırada kaldı. Galatasaray - Antalyaspor maç özeti izle için detaylar haberimizde.

MAÇ SONU YORUMLARI VE AÇIKLAMALARI

AliGültiken (TRT Spor) : Ben şunu gördüm. Galatasaray'ın oyun adına kendi adına mutlu olması gereken bir maç. Üzülmesi gereken taraf Antalyasporlu futbolcular ve Ersun hoca. 10 kişi kalan rakibin karşısında pozisyon yaratmadan bir maç bitiriyorsun. Bu kadar risk alan Galatasaray'dan bahsediyoruz.

Galatasaray Yardımcı Antrenörü Levent Şahin:
Öncelikle bu maçı Omar için kazanmamız gerekiyordu. Üzgünüz. İstekli ve hazırdık. Ancak ilk 45 dakikada tamamen savunma yapan bir takımla karşılaştık. Bütün varyasyonları denedik ama sonuç alamadık. Emre'nin kırmızı kartından dolayı yaklaşık 45 dakika 10 kişi oynadık. Rakimizin hücum edeceğini düşünerek biz de hücum oyunumuzu sürdürdük. Maalesef 3-6-1 şeklinde oynayan kapanan takımı açamadık. Bunlar tabii bahane değil. Emre Kılınç'ın kırmızı kartı yorum açık ama bize göre ağır karar. Marcao'yla ilgili fazla bir şey söylememe gerek yok. Oyunun içerisinde olabilecek işler."

Galatasaray - Antalyaspor, beIN SPORTS özet



11' Galatasaray korner atışını paslaşarak kullandı. Ceza sahası dışı sol çaprazında topla buluşan Belhanda çok sert vurdu ancak kaleci Boffin bu pozisyonda gole izin vermedi.

32' Kazanılan serbest vuruşta Emre Kılınç ceza sahasına kesti. Luyindama'nın kafa vuruşunda savunmanın uzaklaştırdığı topu Arda Turan kafayla kaleye doğru gönderdi fakat savunma yine araya girdi.

33' Antalyaspor savunmasının uzaklaştıramadığı top Emre Kılınç'ta kaldı. Bu futbolcunun pasında meşin yuvarlağı önünde bulan Saracchi şansını uzaktan denedi ancak meşin yuvarlak az farkla yandan dışarı gitti.

39' Sol kanattan savunmanın arkasına sarkan Saracchi son çizgiye inerek ceza sahası içine ortaladı. Bu noktada Belhanda'nın kafa vuruşunu Boffin kontrol etti.

DEVRE | Galatasaray 0-0 Antalyaspor



ERMAN TOROĞLU İLK YARI YORUMU (A SPOR)

"Eğer Antalyaspor buysa ben Antalyaspor'un maçına gitmem. Galatasaray kalecisini iki kez gördüm. Futbolu çirkinleştiriyorlar. Hani Ersun Yanal hücumcu teknik direktördü? Tabii elinde futbolcu varsa hücum edersin. Yani bu şekilde nereye kadar direnirsin?"

46' Galatasaray'da Radamel Falcao oyuna girdi. Ömer Bayram oyundan çıktı.

51' KIRMIZI KART! Galatasaray'da Emre Kılınç direkt kırmızı kartla oyun dışında kaldı. VAR Atilla Karaoğlan, hakem Abdülkadir Bitigen'i Emre Kılınç'a kırmızı kart gösterdiği pozisyonu izlemeye davet etti. Abdülkadir Bitigen, VAR monitöründe pozisyonu izledikten sonra Emre Kılınç'a verdiği kırmızı kart kararını değiştirmedi.

55' Galatasaray'da sarı kart gören Marcao cezalı duruma düştü. Emre Kılınç ve Marcao kart cezaları nedeniyle Konyaspor maçında forma giyemeyecekler.

77' Galatasaray'da ikinci yarıda oyuna giren ve sakatlanan Falcao'nun yerine Sekidika oyuna dahil oldu.

78' Galatasaray gole çok yaklaştı. Arda Turan'ın ortasında Oğulcan'ın yakın mesafeden şutunu kaleci Boffin kurtardı.

82' Arda Turan sarı kart gördü. Galatasaray'da, Konyaspor maçında cezalı duruma düşen futbolcular arasına Arda Turan da eklendi.

MAÇ SONUCU | Galatasaray 0-0 Antalyaspor

MAÇ ÖZETİNİ İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN


GALATASARAY'DA OMAR UNUTULMADI

Galatasaraylı ve Fraport TAV Antalyasporlu futbolcular, karşılaşma öncesinde sahaya "Geçmiş olsun Omar" yazılı tişörtlerle çıktı. Galatasaray'ın teknik heyetindeki isimlerin de maç öncesinde aynı tişörtü giydiği görüldü.

Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK) tarafından Fatih Karagümrük maçı sonrasında 5 maçlık cezaya çarptırılan, sonrasında cezası Tahkim Kurulu tarafından 4 maça indirilen Fatih Terim, Fraport TAV Antalyaspor karşılaşmasında yedek kulübesinde yer alamazken, yardımcı antrenör Levent Şahin takımın başında sahaya çıktı.

Galatasaray - Antalyaspor maçı 11'ler



Galatasaray'ın ilk 11'i: Okan, Linnes, Luyindama, Marcao, Saracchi, Donk, Ömer Bayram, Emre Kılınç, Belhanda, Arda Turan, Oğulcan Çağlayan

Antalyaspor'un ilk 11'i: Boffin, Bünyamin, Naldo, Veysel, Kudriashov, Nuri Şahin, Hakan Özmert, Amilton, Fredy, Gökdeniz Bayrakdar, Orgill

Son dakika Süper Lig Haberleri FutbolArena'da!

Futbolarena anasayfasından devam...

Galatasaray Son Dakika Haberleri