Galatasaray'da flaş Belhanda gelişmesi

FutbolArena - Yeni sezona iyi transferler yaparak girmek isteyen Galatasaray, çalışmalarını hızlandırdı. 

1
Transferde hareketli saatlerin yaşandığı Sarı-Kırmızılılar’da Bafetimbi Gomis’in ardından bir yıldızla daha büyük ölçüde anlaşma sağlandı.

2
Swansea ile yapılan pazarlıklar sonucunda Fransız golcü Gomis’le 2+1 yıl üzerinden el sıkışan Sarı-Kırmızılılar, Fanatik’in haberine göre hem kanatlarda hem de forvet arkasında oynayabilen Younes Belhanda’da da mutlu sona çok yakın.
3
Bu transfer için Belhanda’nın ülkesi Fas’a kadar giden ve oyuncuyla görüşen Sportif Direktör Cenk Ergün, ’Evet’ cevabını alarak Türkiye’ye dönmüştü.

4
Bonservisi Dinamo Kiev’de olan ve geçen sezonu Fransız ekibi Nice’te geçiren Belhanda, artık kiralık olarak oynamak istemediğini belirtip, bonservisiyle transferinin gerçekleşmesini amaçladığını belirtmişti.
5
İşte tam bu sırada Dinamo Kiev yönetiminden, "Belhanda’yı isteyen kulüp varsa, oturur konuşuruz" açıklaması gelmişti.

6
Bu sözlerle görüşmeye hazır olduğunu belirten Ukrayna ekibi, Aslan’ı da hemen harekete geçirdi. 27 yaşındaki futbolcuya 4 yıllık anlaşma üzerinden senelik 2.5 milyon Euro (9.8 milyon TL) öneren Cim Bom, sözleşmesinin bitmesine 1 yıl kalan yıldız oyuncunun kulübüyle de masaya oturdu.
7
Dinamo’ya 4 milyon Euro’luk (15.7 milyon TL) bir bonservis bedeli önerildiği ve taraftarların ufak pürüzlerin dışında anlaşma noktasına geldiği ifade edildi.

8
Şu an itibariyle bir aksilik çıkmaması durumunda önümüzdeki hafta başında Aslan’ın, Gomis’in yanında Belhanda’yı da resmen açıklaması bekleniyor.

Futbolarena anasayfasından devam...