Flaş! Galatasaray'dan TFF'ye istifa çağrısı
Galatasaray Başkanı Burak Elmas, TFF'yi istifaya davet etti.
FutbolArena - Galatasaray kulübü resmi internet sitesinden bir açıklama yayınladı. Başkan Burak Elmas imzalı yazıda TFF'ye çağrıda bulunarak 'İstifaya davet ediyoruz' denildi.
AÇIKLAMA:
Kulübümüzün demokratik bir şekilde ve tüzüklerimize uygun olarak gerçekleşen Olağan Genel Kurulu sonrası, Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı'nın yaptığı açıklamayı hayret ve üzüntüyle okudum.
Kendisi, altı kişinin bir arada şahit olduğu bir toplantıda yaşananları hiçbir endişe duymadan yalan olarak nitelemiştir.
Asıl yalan budur! Sayın Başkan, asli görevi olan Türk futbolunu yönetmeyi ve çürümüş hakemlik müessesesini ıslah etmeyi başaramadığından, her durumdan ucuz kahramanlık üretmeye çalışmaktadır.
Sayın Nihat Özdemir,
TÜRK FUTBOLUNA SON BİR İYİLİK YAPIN ve İSTİFA EDİN!
Bu vesileyle belirtmek isterim ki yeni yönetimimizin belirleneceği seçimlerimiz tamamlanıp, mazbatamızı devrettiğimiz görevdeki son saniyemize kadar Galatasaray ve adalet için mücadele etmeye devam edeceğiz.
Burak Elmas
Galatasaray Spor Kulübü Başkanı