Flaş! Galatasaray'da Bruma Leipzig'e transfer oldu

Galatasaray'da Bruma'nın transferi için Leipzig ile resmen anlaşma sağlandı. 

FutbolArena - Galatasaray'da transfer gündeminde en fazla konuşulan isimlerin başında gelen Bruma'nın Leipzig'e satışı konusunda anlaşma sağlandı. Başkan Dursun Özbek'in de bizzat devrede olduğu bu transferin perde arkasında yürütülen pazarlıkların ardından iki kulüp arasında anlaşma sağlandı.


Galatasaray'da Bruma Leipzig'e transfer oldu


Galatasaray'da yıldız futbolcu Bruma'ya Leipzig'in bir süredir talip olmasının ardından iki kulüp arasında devam eden pazarlıklarda anlaşma resmen sağlandı. Galatasaray, Bruma'nın transferinde Leipzig kulübüyle her konuda anlaştı. Başkan Dursun Özbek'in de konuşması üzerine sarı kırmızılı yönetim Bruma'yı, 15 milyon euro'ya Leipzig kulübüne sattı.

KONYASPOR MAÇINDAN SONRA AÇIKLANACAK!

Galatasaray, Spor Toto Süper Lig'de son hafta maçında Konyaspor ile karşılaşacak ve lig üçüncülüğü yarışı devam ettiği için yönetim şu anda Bruma'nın transferini açıklamak istemiyor. FutbolArena'nın ulaştığı bilgiye göre; Konyaspor maçının ardından Bruma'nın, Leipzig'e transferini sarı kırmızılı yönetimin resmi olarak açıklaması bekleniyor.

15 MİLYON EURO!

Galatasaray yöneticilerinin dün FutbolArena'ya yaptığı açıklamada belirtildiği gibi, Leipzig'in teklifi 15 milyon euro'ya çıkarması halinde transferin olumlu sonuçlanacağı ifade edilirken, Alman kulübü bu rakamı kabul etti ve iki kulüp arasında anlaşma sağlandı. Leipzig kulübü pazarlıklar aşamasında daha önce bir sonraki satıştan Galatasaray'a yüzde 20-25 civarında pay ödenmesi konusunda teklif yaptıktan sonra sarı kırmızılı yönetim bonservis fiyatını düşük bulduğu için Alman kulübü teklifi 15 milyon euro'ya yükseltti ve bununla birlikte anlaşmadaki bonuslar çıkarıldı.

Sarı Kırmızılı takımda son dakika gelişmelerini Galatasaray Haberleri sayfasından takip edebilirsiniz.

Futbolarena anasayfasından devam...

Galatasaray Son Dakika Haberleri