Mustafa Cengiz canlı yayında açıkladı! "UEFA'dan ceza..."

FutbolArena - Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, TRT Spor Basın Tribünü programında UEFA ile olan Finansal Fair Play anlaşması ve olası bir ceza gelecek mi? sorusuna yanıt verdi. 

1
Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, UEFA’ya Finansal Fair Play konusunda da sitem etti.

2 Galatasaray’ın UEFA Finansal Fair play durumu ne?
Galatasaray’ın UEFA Finansal Fair play durumu ne?
Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, UEFA ile olan Finansal Fair Play anlaşması hakkında şunları söyledi:

3
Mazbatayı aldığımızın ertesi günü FFP’den denetçi geldi. İlk toplantımı onlarla yaptım. Özellikle tanışmak istemişler benimle.

4
Tanıştım kendileriyle. Türk futbolunu, bizim durumumuzu anlattım. 65 milyon euro’luk sınır bu yıl için geçerli değil.

5
Genel olarak ödeme gücümüze, projelere, taahütlere bakacaklar. UEFA biraz kendine gelmeli. Galatasaray’a verdiği FFP’leri diğer ülkelere yapmıyor.

6
Neymar transferi yapılıyor. Ne finansal, ne fair, ne play. Hiçbirisine uymuyor. Geliyor bize.

7
Türk takımlarına biraz daha toleranslı olmalı. Türkiye bir futbol ülkesi. Onun dışında herhangi bir ceza beklemiyoruz.

Futbolarena anasayfasından devam...