Belhanda'dan Fatih Terim için flaş itiraf! "Tudor döneminde..."

 FutbolArena - Tudor döneminde çok şahsi oynadığı için eleştirilen ve defansif yönü sorgulanan Belhanda, kupadaki Konyaspor karşılaşmasında bambaşka bir kimliğe bürünmüştü.  

1
Terim’in gelişi sonrasında çoğu sınavda yedek bekleyen Faslı futbolcu, bu değişimin sırlarını açıkladı.
2

Belhanda, "Hoca benimle özel olarak görüşmeler yaptı. İstediklerini anlattı ve bunları yapabilecek kapasitede olduğumu söyledi. Açıkçası bana güven verdi. Onunla daha rahatım" dedi.
3

Yıldız futbolcu, "Takım savunması konusunda eksiklerim olduğunu söyledi. Ben de elimden geldiğince arkadaşlarıma yardımcı olacağımı söyledim. Hücum anlamında ise bana güvendiğini ve saha içinde alacağım kararlara güvendiğini belirtti."
4
"Onunla frekansımızın tuttuğunu düşünüyorum. Bunu Tudor’u eleştirmek için söylemiyorum. Teknik Direktörleri kıyaslamak kesinlikle benim işim değil. Sadece şu anda daha rahatım" diye konuştu.
5

Bundan sonraki süreçte zaman zaman yedek kalabileceğini de belirten Belhanda, sözlerini şöyle sürdürdü: Bazı karşılaşmalarda taktiksel olarak yedek kalmam gerekebilir. Veya maçın gidişatına göre oyundan erken çıkarılabilirim.
6
Bunları dert etmiyorum. G.Saray’a kupalar kazanmak için geldim. Bunun için de elimden gelen her şeyi yapacağım. Forma sırtımda olduğu sürece, onun hakkını vereceğim.

Akşam

Futbolarena anasayfasından devam...