Olaylı derbi hakkında flaş karar!

FutbolArena - Spor Toto Süper Lig’in 11. haftasında oynanan Galatasaray - Fenerbahçe derbisine ilişkin sıcak bir karar alındı.

1
Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanan olaylı derbi gündemdeki yerini koruyor.
2
Spor Toto Süper Lig’in 11. haftasında oynanan Galatasaray - Fenerbahçe maçındaki olaylar nedeniyle verilen cezalarla ilgili Tahkim Kurulu önemli bir karar aldı.
3
Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanan derbide çıkan saha olayları nedeniyle verilen cezalara iki kulüp de itiraz dilekçeleri göndermişti.
4
Galatasaray ve Fenerbahçe’nin savunma dosyaları Tahkim Kurulu’na geç iletildiği için toplantı gelecek hafta perşembe gününe ertelendi.
5
Bir dönem Galatasaray’da çalışan teknik direktör Ahmet Akcan, A Spor’da Mustafa Cengiz’in özellikle "Belli hayvan türleriyle aynı olamayız." sözlerini eleştirdi.
6
"Biz sürekli saha dışında oynuyoruz. Sayın Başkan Mustafa Cengiz’in açıklamaları da buna örnek. Galatasaray’ın ne kadar değerli bir marka olduğunu söylüyor. Ancak o markaya yakışır şekilde yaşamamız lazım"
7
"Açıklamaların tamamı o markaya uygun olması lazım. Belli hayvan türleriyle aynı olamayız derken, markaya zarar veriyorsunuz.Rakibe saygı, kendimize saygı çok önemli. Derbi sonrasında bu saygıyı görmek mümkün değil.

Futbolarena anasayfasından devam...