Trabzonsporlu futbolcudan Galatasaray'ın tezahüratına flaş tepki

FutbolArena - Spor Toto Süper Lig 10. haftasında Trabzonspor sahasında Galatasaray’ı 2-1 mağlup etti. Maçın ardından Trabzonspor futbolcusu Uğur Demirok, Galatasaray taraftarlarını son derece kızdıracak bir açıklama yaptı.

1
Takımını kutlayan Uğur Demirok, Galatasaray taraftarlarının "Trabzon kümeye." tezahüratına cevap verdi. 
2 İYİ BİR TAKIMIZ
Kötü gidince insanın konuşası gelmiyor ama bugün çok iyi mücadele ettik. Bu galibiyete ihtiyacımız vardı. Bütün takım arkadaşlarımı tebrik ediyorum. Kaliteli biz takımız, iyi takımız ve bugün bunu gösterdik."
3 KEŞKE HER HAFTA GALATASARAY İLE OYNASAK
Uğur Demirok, Galatasaray taraftarlarının "Trabzon kümeye" tezahüratı hakkında ise bomba bir açıklama yaptı.
4
Demirok, "Galatasaray taraftarları Trabzon kümeye kümeye diye bağırıyordu. Bıkmadılar bunu söylemekten. Biz de keşke her hafta Galatasaray ile oynasak da şampiyonluğa gitsek." ifadelerini kullandı. 
5
Başarılı futbolcunun bu sözlerine sosyal medyada Galatasaray taraftarları tepki gösterdi.

Futbolarena anasayfasından devam...