Fernando, Feghouli ve Serdar Aziz'in sakatlıkları hakkında Galatasaray'dan flaş açıklama! "Durumları ciddi"

Galatasaray Kulüp Doktoru Yener İnce, Bursaspor maçında sakatlanan Fernando, Feghouli ve Serdar Aziz'in sağlık durumları hakkında konuştu. 

FutbolArena - Galatasaray, Spor Toto Süper Lig 9. haftasında sahasında Bursaspor ile 1-1 berabere kaldı. Galatasaray'da maçın ilk yarısında sakatlanan Feghouli, Fernando ve Serdar Aziz'in durumları hakkında kulüp doktoru Yener İnce açıklamalarda bulundu.

Galatasaray Kulüp Doktoru Yener İnce, Bursaspor maçının ardından sakat futbolcuların durumuyla yaptığı açıklamada, "Fernando ve Feghouli'nin durumları ciddi görünüyor. Kontrollerden sonra daha net ve sağlıklı bir şekilde konuşabiliriz." diye konuştu.


Galatasaray Haberleri: Feghouli ve Serdar Aziz'in sakatlıkları ciddi mi?


Galatasaray'da hafta arası Cezayir Milli Takımı'nda forma giyen Feghouli, Bursaspor karşılaşmasına ilk 11'de başladı. Cezayirli futbolcu maçın 20. dakikasında yaşadığı sakatlık sorunu sebebiyle kenara alındı. Öte yandan Serdar Aziz ise yine aynı dakikalarda sakatlık sorunu nedeniyle maça devam edemedi ve teknik direktör Fatih Terim 21. dakika itibariyle Bursaspor maçında iki değişiklik yapmak zorunda kaldı.

Sarı Kırmızılı takımla ilgili tüm gelişmelere Galatasaray Haberleri sayfasından ulaşabilirsiniz.

Futbolarena anasayfasından devam...

Galatasaray Son Dakika Haberleri