Ferhan Hasan kimdir, hangi mevkide oynuyor? Ferhan Hasani nereli, nasıl bir futbolcu? Ferhan Hasani transfermarkt

Galatasaray'da Ferhan Hasani transfer gelişmesi yaşanıyor. Ferhan Hasani'nin transferi için Galatasasray'ın devrede olduğu yönündeki haberlerin ardından Ferhan Hasani'nin İstanbul'dan yaptığı paylaşım sonrasında Galatasaray taraftarları Ferhan Hasani'nin kim olduğunu merak etmeye başladı. Peki Ferhan Hasani kimdir? Ferhan Hasani nereli?Ferhan Hasani kaç yaşında? Ferhan Hasani nasıl bir futbolcu? Ferhan Hasani hangi mevkide oynuyor? Tüm bu sorulara haberimizden yanıt bulabilirsiniz. 

FutbolArena Dış Haberler - Galatasaray'da Ferhan Hasani iddiası. Makedon basınında Legia Varşova Skendija'da forma giyen Ferhan Hasani'nin transferde Galatasaray'la ismi anıldı. Ferhan Hasani transferde Galatasaray'la isminin anılmasının ardından Ferhan Hasani kimdir? sorularına Galatasaray taraftarları yanıt aramaya başladı. Ferhan Hasani kaç yaşında? Ferhan Hasani hangi mevkide oynuyor? Ferhan Hasani nasıl bir futbolcu? diye merak edenler de oldu. Ferhan Hasani hakkında bilmeniz gereken tüm detaylar haberimizde yer alıyor.


Galatasaray'da Ferhan Hasani transfer haberleri


Ferhan Hasani'nin kim olduğunu merak Galatasaray taraftarları sosyal medyada Ferhan Hasani kimdir? sorusuna yanıt aramaya başladı. Ferhan Hasani hakkındaki gelişmeleri derldik. 27 yaşındaki Ferhan Hasani 1.88 boyunda ve orta sahada görev yapıyor. 2015 yılında Brondby'den Makedonya'nın Skendija takımına transfer olan Ferhan Hasani, geçtiğimiz sezon Makedonya Ligi'nde 27 maçta 22 gol attı ve 16 asist yaptı. Ferhan Hasani Avrupa Ligi Elemeleri dahil olmak üzere 35 resmi maçta 25 gol attı, 20 asist 2013 yılında Wolfsburg'da forma giyen Ferhan Hasani'nin kariyerinde Bundesliga ligi de yer alıyor. Ferhan Hasani'nin kulübü Skendija ile olan sözleşmesi sezon sonunda sona eriyor.

Peki Ferhan Hasani Galatasaray'a mı geliyor? Ferhan Hasani Galatasaray'da mı? Ferhan Hasani'nin kendisine ait resmi instagram hesabından İstanbul'dan yaptığı paylaşım sonrasında Galatasaray taraftarları Ferhan Hasani'nin Galatasaray'a gelip gelmeyeceğini mrak etti. Makedon basınındaki haberlere göre Ferhan Hasani'nin transferinde henüz bir anlaşma olmadığı ve sarı kırmızılı takımın ilgilendiği, Ferhan Hasani ile ilgili transfer görüşmelerinin önümüzdeki günlerde devam edileceği açıklandı.

Sarı Kırmızılı takımla ilgili tüm gelişmelere Galatasaray Haberleri sayfasından ulaşabilirsiniz

.

Futbolarena anasayfasından devam...

Galatasaray Son Dakika Haberleri