Fernando'dan Galatasaray hakkında şok sözler!
FutbolArena Dış Haberler - Galatasaray’ın transferde son noktaya getirdiği Fernando’dan ülkesinin basınına çarpıcı açıklamalar geldi!
1

Galatasaray’ın transfer hedefinde sona geldiği Manchester City’nin Brezilyalı futbolcu Fernando’dan ülkesinin basınına sürpriz açıklamalar geldi.
2

Manchester City’de bir yıllık kontratı kaldığını belirten Fernando, eski kulübü Porto’ya gitmek istiyor.
3

Konuyla ilgili yaptığı açıklamada Manchester City yönetimini eleştiren Fernando "Beni satmak istiyorlar" dedi.
4

"Beni kiralık olarak kadrosuna katmak isteyen takımlar var. City ise beni bonservisimle göndermek istiyor çünkü kontratımın bitmesine bir yıl kaldığını biliyorlar ve para kazanmak istiyorlar" diyen Fernando Galatasaray hakkında da sürpriz açıklamalar yaptı.
5

Fernando: "Galatasaray da benim için transfer teklifi yaptı. Bu transfer Manchester City açısından iyi olabilir ama benim için iyi olmayabilir. Bu konuda şüphelerim var" dedi.
6

Manchester City’de forma giyen 30 yaşındaki Fernando orta sahada, ön libero mevkinde görev yapıyor.
7

2014’te Porto’dan Manchester City’ye transfer olan Brezilyalı futbolcu geçtiğimiz sezon Premier Lig’de 15 maçta görev aldı. Fernando’nun kulübüyle 2019’a kadar sözleşmesi bulunuyor.