Ve Galatasaray'dan 6 transfer birden

FutbolArena - Yeni sezona iddialı girmek isteyen Galatasaray’da transfer çalışmaları devam ediyor. 

1
Şampiyonluğa ulaşmak adına Teknik Direktör Igor Tudor’un, isteği ile takımı adeta yeniden inşa eden Galatasaray’ın transfer bütçesi belli oldu.

2
İk 11’e 6-7 oyuncu transferine imza atacak Galatasaray’da başkan Dursun Özbek, sadece bonservis ve kiralama bedelleri için Teknik Direktör Igor Tudor ve Sportif Direktör Cenk Ergün’e 20 milyon Euro civarında bir bütçe verdi. Fanatik’in haberine göre bütçeyi önlerine koyan Tudor ve Ergün, şimdi doğru matematiği yapmanın peşinde...
3 BELHANDA
BELHANDA
Kiralama formülleri ile birlikte bir para dağılımı oluşturan Tudor ile Ergün, 20 milyon Euro’luk bütçede ’Aslan payı’nı artık transferinin açıklanması adına geri sayıma geçilen Younnes Belhanda’ya ayırdı. Faslı yıldız için 8 milyon Euro ödenmesi planlanıyor.
4 GOMİS
GOMİS
31 yaşındaki Gomis için ise 2.5 milyon Euro bonservis bedeli ayrıldı. Fransız golcünün transferi de hafta sonuna kadar kesinleşecek. Bu iki oyuncunun transferinin ardından geriye kalacak 9.5 milyon Euro ise diğer kalemlere harcanacak.
5 ACERBİ
ACERBİ
Tudor’un öncelikli istediği Acerbi için planlamaya yazılan rakam 7 milyon Euro.

6 MAICON
MAICON
İtalyan stoper olmazsa listedeki 2. isim olan Maicon için ayrılan bütçe ise 6 milyon Euro.

7 KENNY TETE
KENNY TETE
Sabri ile yolların ayrılması, Cavanda’nın gitmek adına gün sayması ile birlikte Galatasaray’da Tudor’un sağ bekte formayı vermek istediği Kenny Tete için düşünülen rakam 2.5 milyon Euro.

Futbolarena anasayfasından devam...