Cenk Ergün, Okan Buruk sessizliğini bozdu! "En iyi o bilir"

FutbolArena - Galatasaray’ın Akhisarspor maçı sonrasında Okan Buruk, Galatasaray Teknik Direktörü Igor Tudor’u sert bir dille eleştirilmişti. Buruk’un bu açıklamalarına Galatasaray’da Cenk Ergün’den cevap geldi.

1
Galatasaray’da Sportif Direktör Cenk Ergün, Okan Buruk’a Igor Tudor hakkındaki sözlerinden dolayı cevap verdi.
2
Galatasaray, Türkiye Kupası 5. tur rövanş maçında Sivas Belediyespor’a 2-1 yenilse de tur atlayan taraf oldu. Maçın ardından sarı kırmızılı takımın sportif direktörü Cenk Ergün, gündem yaratacak açıklamalar yaptı.
3
Ligde Akhisarspor maçı sonrasında Okan Buruk’un Igor Tudor’u hedef alan sözlerine Ergün cevap verdi. İlk olarak maçla ilgili konuşan Cenk Ergün, "Sonuç bizim için güzel olmadı" deken "İlk maçın 5-1 bitmesinden sonra forma şansı yakalamayan ve altyapıdan arkadaşlarımız için değerlendirmeleri gereken bir şanstı. Oynamadıkları için şans bulamayan arkadaşlarımız bu şansı değerlendiremediler. Biz de onlar hakkında bir değerlendirme yapacağız" ifadelerini kullandı.
4
Okan Buruk hakkında da konuşan Cenk Ergün, "Hocadan Okan Buruk ile ilgili tartışmaya girmemesini rica ettim. Bunları tartışmak ne kadar ciddi bilmiyorum. Galatasaray arması ile mücadele eden herkes bizim için çok değerlidir." dedi.
5
"Bir şekilde birileri tarafından onlara zarar verilmeye çalışılması bizim izin veremeyeceğimiz bir şeydir. Bunu da en iyi Okan Buruk’un bilmesi gerekir."
6
"Galatasaray, teknik direktörü hakkında kimsenin böyle konuşmasına izin vermez. Biz hiçbir zaman tansiyonu yükseltmek istemedik. Geri adımları bekledik. Gerekenin; gereken şekilde yapmadığını görünce mecbur kalıyoruz bu tarz açıklamalara...Hakkında konuşulan isim Galatasaray Futbol Takımı Teknik Direktörü’dür. Hem içimizden hem de dışımızdan kimse Galatasaray Futbol Takımı Teknik Direktörü hakkında bu şekilde konuşamaz"
7
Galatasaray Teknik Direktörü Tudor ise Okan Buruk hakkında herhangi bir şey söylemeyeceğini açıkladı.

Futbolarena anasayfasından devam...