Galatasaray gaza bastı! 2 yıldız transferi

 FutbolArena - Önümüzdeki sezon yepyeni bir takım kurmayı hedefleyen Galatasaray, büyük bir hızla çalışmalarını sürdürüyor.  

1
Sarı kırmızılılar kadroya en az 8 oyuncu takviyesi yapmak isteyiyor.
2
Bir süredir forvet hattı için bonservisi Valencia’da bulunan ve şu an İngiltere Premier Ligi’nde Middlesbrough’da kiralık olarak oynayan Alvaro Negredo’yu listesine almıştı.
3
Teknik direktör İgor Tudor’un yönetime verdiği rapor doğrultusunda da sağ ve sol bek pozisyonları için ana hedefler oluşturuldu.
4
Lionel Carole’dan solda bir türlü beklenen verimi alamayan Aslan, Real Madrid’de forma şansı bulamayan ve sezon sonu ayrılmasına kesin gözüyle bakılan Fabio Coentrao’yı ısrarla istiyor.
5
Sözleşmesi 2019’da bitecek olan 29 yaşındaki oyuncu için ülkesi Portekiz’in önde gelen takımlarından Sporting Lizbon’un da devrede olduğu konuşuluyor.
6
Cim Bom, Coentrao’yu düşük bir bedelle takıma katmak için İspanyol deviyle yakında görüşmelere başlamayı planlıyor.
7

Diğer tarafta Sabri, Cavanda ve Linnes’e rağmen sağ beke bir türlü istediği oyuncuyu bulamayan Sarı-Kırmızılılar rotayı, Manchester City’den sezon sonunda ayrılacak olan Pablo Zabaleta’ya çevirdi.
8

Sözleşmesi bitecek olan 32 yaşındaki futbolcu ile pazarlıkların hemen başlaması bekleniyor. Asıl pozisyonu sağ bek olan Arjantinli yıldız, gerektiğinde sol bek de oynayabiliyor.

Fanatik

Futbolarena anasayfasından devam...