Galatasaray'da Garry Rodrigues için net karar! "Gerek bile yok"

 FutbolArena - Galatasaray yönetimi, geçen sezonki performansıyla özellikle İngiliz kulüplerini peşine takan yıldız oyuncusu Garry Rodrigues hakkındaki son kararını verdi…  

1
Başkan Mustafa Cengiz’in mayıs ayında, "Teknik ekibimiz göndermek istemezse 50 milyon Euro verseler de satmayız" dediği Yeşil Burun Adaları pasaportlu oyuncunun kaderi belli oldu.
2
Sarı-kırmızılı yönetim, Newcastle ve Spartak Moskova’nın ilgilendiği ancak 10 milyon Euro’nun altında bonservis önermeyi düşündüğü Rodrigues için pazarlık masasına bile oturmadı.
3

Teknik direktör Fatih Terim, "Takımı en hızlı ileri çıkaran oyuncum" dediği ve yaz kampında özel çalışmalar yaptırdığı 27 yaşındaki futbolcu için yönetime, "Çok cazip bir teklif olmazsa göndermeyin" raporu vermişti.
4
Yeni sezonda Şampiyonlar Ligi’nde boy göstermek isteyen Garry Rodrigues de Yasin’den boşalan 7 numaralı formayı aldı ve takımda kalması kesinleşti.
5
Kariyerine Galatasaray’da devam etmesi kesinleşen Rodrigues, dün ikinci kez babalık sevinci yaşadı. Yıldız oyuncu, sosyal medyadan, "Hoş geldin oğlum Ilaay Rodrigues" mesajını paylaşarak mutlu haberi duyurdu. Dün yapılan idman öncesi Rodrigues’in yanı sıra geçtiğimiz günlerde aynı sevinci yaşayan Belhanda için de pasta kesildi.

Sabah

Futbolarena anasayfasından devam...