Arda Turan'ın Galatasaray'a transferini engelleyen paylaşım! Yolu kapatan olay...

FutbolArena - Barcelona’da oynayan yıldız isim Arda Turan’ın adı transfer döneminde sıkça Galatasaray ile anılıyor. İşte Arda Turan’ın Sarı kırmızılı ekibe transfer yolunu kapatan olay... (Hürriyet)

1
Galatasaray’ın sezon başında kiralık olarak kadrosuna katmayı planladığı Barcelonalı yıldızın transferinin neden gerçekleşmediği ve perde arkası da ortaya çıktı.
2 Arda Turan’ın transferi ’Selçuk İnan’ paylaşımına takılmış!
Arda Turan’ın transferi ’Selçuk İnan’ paylaşımına takılmış!
Barcelona’dan 1 yıllığına kiralanması düşünülen oyuncunun 23 Ağustos’ta yakın arkadaşı Selçuk İnan ile alakalı ’ınstagram’ hesabından yaptığı paylaşım, Galatasaray’a transferinin gündemden tamamen kalkmasına neden oldu.
3
Sarı kırmızılı taraftarların transfer döneminde alınmasını istemediği Arda Turan ile alakalı yönetim kurulu, sık sık camia ve tribünlerden bu konuda tepki aldı.
4
Ancak Arda transferinden vazgeçmeyen ve Barcelona’dan milli futbolcuyu kiralama konusunda ısrarcı davranan Galatasaray yönetiminin bu tavrını yıldız oyuncunun mesajı değiştirdi.
5
Yine tribünlerden sezon başında tepki alan kaptan Selçuk İnan’a destek olmak adına Instagram hesabından bir paylaşımda bulunan Arda’nın bu mesajı hoş karşılanmadı.
6
Taraftarın Arda’ya olan tepkisini artıran bu paylaşım yönetimin de bu transfere bakışını değiştirdi, birçok idareciden olumsuz tepki aldı.
7
Ve Galatasaray’da taraftarın da tepkisi nedeniyle sezon başında bu transferden vazgeçildi.

Futbolarena anasayfasından devam...