Gazetelerde Galatasaray Haberleri - Galatasaray Transfer Haberleri (7 Şubat 2018)

FutbolArena - Galatasaray’la ilgili gündemde yer alan tüm haberler FutbolArena’da. Gazetelerde Bugünün Galatasaray Haberleri (7 Şubat Çarşamba GS haberleri) Fanatik, Fotomaç, AMK gibi gazeteler başta olmak üzere diğer gazete haberlerindeki Galatasaray adına yaşanan son gelişmeler derlendi. Fanatik Gazetesi Galatasaray Haberleri,  Fotomaç Gazetesi Galatasaray Haberleri, AMK Gazetesi Galatasaray Haberleri, Milliyet Gazetesi Galatasaray Haberleri, Sabah GS Haberleri aramalarında istediğiniz sonuçların hepsini derledik. Bu aramaların hepsini bulabileceğiniz galerimizdeki haberler şu şekilde...

1 56 puanla Kadıköy’e!
56 puanla Kadıköy’e!
Kolay fikstürü avantaja çevirmek isteyen Fatih Terim 5 haftada 15 puan hedefliyor. Başarılı hoca, şampiyonluk yarışında kilit rolü olan F.Bahçe derbisine 56 puanla çıkmanın hesaplarını yapıyor.

Liderlik hedefiyle çıktığı Sivasspor maçını 2-1 kaybederek büyük şok yaşayan Galatasaray gözünü yeniden zirveye dikti... Teknik direktör Fatih Terim, şampiyonluk yolundaki rakiplerine göre oldukça avantajlı gözüken fikstürden en iyi şekilde faydalanmak istiyor. Tecrübeli hocanın öncelikli hedefi; 5 haftada 15 puan.

Terim sırasıyla oynanacak Antalya, Kasımpaşa, Bursa, Karabük ve Konya maçlarında kayıp istemiyor. Başarılı teknik adam, 26. haftadaki Fenerbahçe derbisine 56 puanla çıkmanın hesaplarını yapıyor.
2
5’TE 5 OLURSA, LİDERLİK GELİR!

Bu süreçte oynanacak Başakşehir- Fenerbahçe ve Beşiktaş-Fenerbahçe maçlarını da dikkate alan Fatih Terim, 5’te 5 yapmaları halinde önemli bir puan farkıyla zirvede olacaklarını düşünüyor.

Fakat Cimbom fikstür avantajından faydalanamazsa bu kez de işler tersine dönebilir. Çünkü sarı-kırmızılılar’ı ardından içinde 3 derbi ve Başakşehir maçlarının da bulunduğu zorlu bir viraj bekleyecek.

Takvim
3Ahmet sevinci
 Ahmet sevinci

Ara transferin son saatlerinde Malaga’ya kiralık olarak gitmesi gündeme gelen ancak transferi direkten dönen Ahmet’in Galatasaray’da kalması herkesi sevindirdi. Denayer’ın yaşadığı sakatlık ve tedavi süresinin 2 ayı bulabileceği bilgisi Florya’da, "İyi ki Ahmet Çalık gitmemiş. Her şeyde bir hayır var" ifadesinin kullanılmasına neden oldu.

Fotomaç
4 Cimbom almadı, Premier Lig’e gidiyor!
Cimbom almadı, Premier Lig’e gidiyor!
Slaven Bilic’in eski takımı West Ham United, Nagatomo’yu kadrosuna katmadan önce Galatasaray’ın ilgilendiği iddia edilen ve bonservisi elinde bulunan Patrice Evra’yı kadrosuna katmaya hazırlandığı öne sürüldü.
Galatasaray’ın devre arası transfer listesinde yer alan Patrice Evra için flaş bir iddia ortaya atıldı. İngiltere basınında yer alan haberlere göre; West Ham United, Patrice Evra’yı kadrosuna katmak için harekete geçti.

Haberde; West Ham United’ın Patrice Evra’yı bugün(7 Şubat) sağlık kontrolünden geçireceği ve ardından transferi için karar vereceği belirtildi. West Ham United’ın sol beki Arthur Masuaku’nun 6 maç ceza alaması sebebiyle Patrice Evra transferinin gündeme geldiği kaydedildi.

Fotomaç
5 Denayer yıkıldı
Denayer yıkıldı
Jason Denayer’ın sol arka üst adalesinde yaşadığı zorlanmaya bağlı ileri derecede yırtık oyuncuyu moralman çökertti. Belçikalı oyuncunun yapılan ilk tekillere göre sahalara dönüşünün en az 6 haftayı duruma göre 2 ayı da bulabileceği belirtilirken 22 yaşındaki Denayer’ın büyük üzüntü yaşadığı bildirildi.

Fotomaç
6 Feghouli kayboldu
Feghouli kayboldu
Terim’in Sivas karşısında 10 numara olarak oynatmak istediği Feghouli zayıf rakipler karşısında gollerini atıyor. Rakip Sivasspor gibi biraz dişli olunca işler değişiyor. Sivas karşısında Cezayirli oyuncu 46 kez topla buluşurken sadece 12’sinde 3. bölgede topla oynadı. Sonradan oyuna giren Belhanda ise kısa sürede 14 kezle 3. bölgede yerine oynayan Feghouli’ye nazire yaptı.

Fotomaç
7 ’’Hepimiz kirlendik’’
’’Hepimiz kirlendik’’

Levent Nazifoğlu, "Galatasaray’da hepimiz kirlenmiş, para götürmüş vaziyetteyiz. Hepimizin banka hesaplarının izi sürülsün" dedi.

G.Saray eski yöneticisi Levent Nazifoğlu, TRT Spor’a gündem yaratacak açıklamalarda bulundu. Nazifoğlu, "Galatasaray’da hepimiz kirlenmiş, para götürmüş vaziyetteyiz. Şimdi ne oldu? Yeni gelen denetleme fırsatı ne dedi, ’O kişilerin izin vermesi lazım’ ki, banka hesaplarının izini sürebilelim. Bugüne kadar bütün yöneticiler bu izni verelim. Benden başlasın, ilk imzayı ben vereyim; hepimizin banka hesaplarının izi sürülsün" dedi.
8
CAVANDA KIRMIZI ÇİZGİ

Nazifoğlu, özellikle Cavanda transferiyle ilgili şu yorumu yaptı: "Cavanda’yı bonservis bedeli ödemeden alalım dedik. Başkan (Özbek) ’Ben kefilim, Trabzonspor zor durumda. Bunu mutlaka bir şekilde almamız lazım. Trabzonspor’la böyle bir pazarlığa girmeyelim’ dedi. Hatta ’Başarısız olursa parasını ben ödeyeceğim’ demişti. Bu arada Başkan Mustafa Cengiz de ’Cavanda bedava gelebilirdi, burada bir hırsızlık var mı bilmiyorum. Araştırmak, bakmak lazım’ dedi. Hep birlikte göreceğiz neler olacak."

Eski yönetici Nazifoğlu, Cavanda transferi gündeme geldiğinde karşı çıktığını belirterek, "Hoca istiyordu, gerçi biz hocanın dediklerini çok yapan bir yönetim değildik" diye konuştu.

Fotomaç
9 Konya karşısında üstün
Konya karşısında üstün
Galatasaray- Konyaspor maçı öncesi istatistikler sarı-kırmızılıları umutlandırıyor. Cimbom, rakibine 2003- 2004 sezonundan bu yana galibiyet izni vermedi. Konyaspor’un son galibiyetinden sonra 24 resmi maça çıkan rakipler 5 kez berabere kalırken, Galatasaray 19 maç kazandı

Fotomaç
10Özbek’ten toplantı
 Özbek’ten toplantı

MART ayında yapılacak mali genel kurulda ’İbra edilmeme’ olasılığı yüksek olan eski Başkan Dursun Özbek ve yönetimi, olağanüstü toplandı. Eski yönetici İsmail Sarıkaya yönetiminde Point Otel’de düzenlenen toplantıda Başkan Mustafa Cengiz’in son yaptığı açıklamalar masaya yatırıldı. Özbek ve yönetimi, ibra olursa mayıstaki seçime daha güçlü bir ekiple girme kararı aldı.

Fotomaç
11 Serdar Aziz farkı
Serdar Aziz farkı
Terim, Atiker Konyaspor karşısında sakatlanan Denayer’in yerine Serdar Aziz’e şans verecek. Denayer-Maicon ikilisi Sivas karşısında etkili olamazken Serdar’ın savunmaya güç katması bekleniyor. Öte yandan Galatasaray, bu sezon Serdar Aziz’in oynamadığı 5 maçta 4 yenilgi aldı.

Fotomaç
12 ’’Yeniden ayağa kalkacağız!’’
’’Yeniden ayağa kalkacağız!’’
"Kaldırın başınızı" diyen tecrübeli çalıştırıcı, havaalanında kendilerini karşılayan taraftarları hatırlattı. "Konya ve Antalya maçlarını onlar için kazanmalıyız" dedi.
Galatasaray son iki maçından galibiyet çıkartamazken eleştiriler de gecikmedi. Özellikle Demir Grup Sivas mağlubiyeti sonrasında oyuncular ve teknik heyet hedef noktası haline gelirken Fatih Terim ipleri yeniden eline aldı. Büyük üzüntü yaşayan oyunculara "Kaldırın başınızı" diyerek Atiker Konya ve Antalya maçlarını hedef gösterdi. Özellikle kupada turu geçmelerinin çok önemli olduğunu kaydeden tecrübeli çalıştırıcı, "Biz güçlü bir takımız ve Konya maçı ile yeniden ayağa kalkacağız" dedi.
13
TARAFTAR İNANIYOR

Sivas dönüşü gece saat 00.30’da havaalanına gelen Galatasaray taraftarlarının desteğini hatırlatan Terim, "Bu sevgiyi, inancı, desteği görüyorsunuz. Galatasaray taraftarı birlikte başarılı olacağımıza ulaşacağımıza inanıyor. Bu da onun belgesi. Bize yakışmayarak aldığımız bir mağlubiyet var. Ama kaybedilmiş bir şey yok. Tam tersi çıkaracağımız dersler var. Bu mağlubiyetten daha da güçlü çıkmalıyız. Önümüzde lig ve kupa maçları var. Belki kayıplar olacak ama biz bırakmayacağız. Her maça daha inançlı çıkıp sonuna kadar bu yarışı kovalayacağız" ifadesini kullandı.

Fotomaç
14 Aslan kupada Konya’yı ağırlıyor
Aslan kupada Konya’yı ağırlıyor

Galatasaray, Ziraat Türkiye Kupası Çeyrek Finali’nde 2-2’nin rövanşında evinde Atiker Konyaspor ile karşı karşıya gelecek. Ziraat Türkiye Kupası Çeyrek Final rövanş maçında Galatasaray, yarın saat 20.30’da Atiker Konyaspor’u konuk edecek.

Konya’da oynanan ilk karşılama 2-2 sona erdi. Ligde geçen haftaki karşılamalarda sarı-kırmızılılar, Sivasspor’a deplasmanda 2-1 yenilirken, yeşil-beyazlılar ise evinde Medipol Başakşehir ile 1-1 berabere kaldı.

Galatasaray ile Atiker Konyaspor, Süper Lig ve Türkiye Kupası’nda bugüne kadar 36 kez karşı karşıya geldi. Sarı-kırmızılılar sahadan 28 kez galip ayrılırken, yeşil-beyazlılar ise iki kez rakibini mağlup etmeyi başardı. 6 müsabakada ise kazanan çıkmadı. İki takım 1990-1991 ile 2014-2015 sezonlarında Türkiye Kupası’nda mücadele etti. Söz konusu maçlarda Galatasaray galip geldi. İki takımın bu sezon ligdeki ilk karşılaşmasını sarı-kırmızılılar, deplasmanda 2-0 kazandı.
15
GALATASARAY, KONYASPOR’A 24 MAÇTIR KAYBETMİYOR

Konyaspor, Galatasaray’a karşı en son galibiyetini ligde 2003-2004 sezonunda 13 Eylül 2003 tarihinde Konya’daki maçta aldı. Bundan sonraki 22 lig ve 2 Türkiye Kupası maçında sarı-kırmızılılar 19 kez rakibini mağlup etti. 5 müsabaka da berabere sona erdi.

Karşılaşmada kim galip gelirse tur atlayan ekip olacak. Galibiyet olmadığı durumunda ise Galatasaray, 0-0 ve 1-1’de tur atlayabilecek, 2-2’de maç uzayacak. 3-3 ve daha fazla olabilecek beraberliklerde ise Konyaspor yarı finale yükselecek.

16
KUPADA SİNAN GÜMÜŞ ATIYOR

Galatasaray’da Ziraat Türkiye Kupası’nda ise Sinan Gümüş ön plana çıkıyor. Gümüş, kupada oynadığı 5 müsabakada rakip fileleri 4 kez havalandırdı. 24 yaşındaki futbolcu, gollerinin yanında 3 de asist yaptı. Kupada ayrıca Yasin Öztekin de 3 gol attı.

İki takım arasında oynanacak mücadeleyi Ümit Öztürk yönetecek. Öztürk’ün yardımcılıklarını Ali Saygın Ögel ile Osman Gökhan Bilir yapacak. Karşılamanın dördüncü hakemi ise Serkan Tokat olacak.

Fotomaç
17 Galatasaray’dan ’Falcon Heavy’ mesajı
Galatasaray’dan ’Falcon Heavy’ mesajı
Uydu taşımacılığı şirketi SpaceX ve elektrikli otomobil üreticisi Tesla’nın, Mars roketi Falcon Heavy fırlatıldı. Dünya gündeminde yer alan olaya Galatasaray kayıtsız kalmadı ve sosyal medyadan paylaşım yaptı.
ABD merkezli uzay aracı ve roket üreticisi SpaceX şirketinin kurucusu Elon Musk’ın girişimiyle bugün dünyanın en güçlü roketi Florida eyaletindeki Kennedy Uzay Üssü’nden uzaya fırlatıldı. Ay’a giden ilk insanlı uçuştan bu yana ilk kez bu büyüklükte ve güçte bir roket uzaya gönderildi. Uzaya gönderilen roketteki spor araba Mars’ın yörüngesine yerleştirilecek. Aracın müzik setinde ise David Bowie’nin "Space Oddity" şarkısı çaldı.

Galatasaray Kulübü’nden de olayla ilgili mesaj gecikmedi ve Twitter hesabından, "Uzaydaki milyonlarca yıldıza 4 tane de biz ekledik." mesajını paylaştı.

Fotomaç

Futbolarena anasayfasından devam...