Henry Onyekuru ülkesinde itiraf etti! Bakın ne yapacak?
FutbolArena - Galatasaray’ın Everton’dan bir sezon için kiraladığı Nijeryalı Henry Onyekuru, çok mutlu olduğunu söyledi.
1

Kariyeri için yepyeni bir sayfa açtığını aktaran genç yetenek, ülke basınına sarı-kırmızı günleri değerlendirdi.
2

Onyekuru, "Şu an çok mutluyum. Bir forvet olarak hep gol atmalısınız ve özgüveninizi hep taze tutmalısınız. Her sezon yeni bir hedef getiriyor."
3

"Galatasaray için çok gol atmak istiyorum ve takımımın kupalar kazanmasına yardımcı olmak istiyorum. Galatasaray kariyerim için yeni bir sayfa ve dönem. Kariyerimi büyütmem için yeni bir sayfa" dedi.
4

Fiziksel olarak da iyi durumda olduğunu aktaran Onyekuru, "Sakatlığımı artık geride bıraktım, o dönemi unuttum. Yeni bir başlangıç yaptım artık... Yeniden Nijerya Milli Takımı’nda olmaktan da büyük mutluluk duyuyorum ve takımıma yardımcı olmak için elimden gelen tüm çabayı göstereceğim" ifadelerini kullandı.
Sabah
Sabah
5
