Ve Stoke City'den Galatasaray'a bir transfer daha geliyor!
FutbolArena - Galatasaray’da transfer çalışmaları devam ederken Stoke City’den sürpriz bir isim daha gündeme geldi.
1

Galatasaray’a Stoke City’den bir transfer daha geliyor.
2

Galatasaray’da Bafetimbi Gomis’in ayrılmasının ardından golcü arayışları sürerken Stoke City’den Mame Briam Diouf sarı kırmızılı takıma önerildi.
3

Galatasaraylı futbolcu Martin Linnes’in menajeri Solbakken, Senegalli golcüyü Galatasaray’a önerdi.
4

Transferin bitimine 4 gün kala santrfor takviyesi için yoğun mesai harcayan Galatasaray’a, Stoke City’de forma giyen Senegalli futbolcu önerildi.
5

Forvete 2 transfer birden yapmak isteyen Galatasaray’a, Linnes’in de menajerliğini yapan Solbakken, Stoke City Kulübü ile 2020 yılına kadar sözleşmesi olan Diouf’u önerdi. İngiliz kulübünde geçen yıl 35 maçta forma giyen Diouf 6 gol ve 3 asistlik performans sergilemişti. Bu sezon sadece 31 dakika forma giyebilen Diouf’un transfer şartları da masaya yatırıldı.
6

UEFA’nın ’sattığın kadar al’ kısıtı nedeniyle forvet için kiralama formülü ile transfer yapmak isteyen Galatasaray’ın Diouf önerisi hakkında ne karar vereceği merakla bekleniyor.