İşte Fatih Terim'in Ocak operasyonu

FutbolArena - Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, yönetim ile gerçekleştirilen toplantıda Ocak transfer dönemi planını belirledi. Transferde iki şart var. Marcao ve Luyindama. 

1
Deneyimli teknim adam geçtiğimiz sezon yaşanan şanssızlıklar ve başarısızlığın tekrarlanmaması için bu sefer işini sağlama alarak Ocak transfer dönemini planını şimdiden hazırladı.
2
Fatih Terim’in hayalinde 2018/19 sezonundaki operasyonu tekrarlayıp sezon şampiyon olarak tamamlayacak kadroyu kurmak yer alıyor. Ancak Fatih Terim’in şu ana kadar gözden çıkardığı oyunculara henüz talip çıkmadı
3 TERİM PLANI HAZIRLADI
TERİM PLANI HAZIRLADI
Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Ocak transfer döneminde bonservis gelirine göre transferdeki kadro planlamasını belirledi.
4 MARCAO LUYINDAMA ŞARTI
MARCAO LUYINDAMA ŞARTI
Galatasaray bu nedenle operasyon, talipleri olan oyuncular üzerinden yürüyecek. Bu nedenle Marcao veya Luyindama’nın gitmesine izin verilecek.
5
Takvim’in haberine göre, Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Ocak’ta elde edilecek transfer gelirinden sonra defansın önünden top çıkaran oyun kurucu ve kendi tarifiyle Seri tarzı regista orta saha ve bi hızlı kanat oyuncusu transfer edilecek.
6
Babel, Falcao, Diagne, Feghouli veya Belhanda’dan birisi takımdan ayrılırsa farklı bir operasyon devreye girecek
7 FORVET VEYA 10 NUMARA
FORVET VEYA 10 NUMARA
Galatasaray’da Babel, Falcao, Diagne, Feghouli veya Belhanda’dan birisi ayrılırsa giden oyuncuya göre iki kanat oyuncusu, forvet ya da 10 numara transferi yapılacak.
8 TERİM NELER SÖYLEMİŞTİ?
TERİM NELER SÖYLEMİŞTİ?
Pandemi dönemiyle ilgili Fatih Terim’in açıklamaları şu şekilde:

Geçen sezon ilk yarıyı tarzımız olmayan şekilde bitirdik. Hayatım boyunca kazanan futbol modelini oynamaya çalıştım. O yüzden benim için kabul edilebilir bir şey değildi. Bu ülkeye her zaman kazanan futbol anlayışını getirmeye çalıştım. Pandemiden sonra yaşadığımız sakatlıklar da bizi çok etkiledi. 8-10 maçlık seriyi o dönem sürdüremedik. Böyle bir özet yapabilirim ancak. Ondan sonra çok da kolay değildi zaten. Puanların çok çabuk açıldığı ve ağır darbeler aldığınız ortamda çok kolay değildi."
9 SEZON BAŞI TERİM’İN TRANSFER SÖZLERİ
SEZON BAŞI TERİM’İN TRANSFER SÖZLERİ
"Aslında çok uzun zamandır gelecekle ilgili konuşmak istiyorum. Galatasaraylıların bilmesi gereken birçok şey var. Bunları konuşmak istiyorum. Sadece transfer değil konu. Konu, transfer yapma imkanımızın çok zor olması. Zaten satmadan alamıyoruz.Transfer için birçok elementin bir araya gelmesi lazım. Olmadığı zaman transfer yapmak çok zor. Herkes, ’niye orta saha yok, niye bu yok’ diyor. Zamanında halledemiyoruz. Biz Galatasaray’ız, bir refleksimiz olmalı. Kadromuz ne durumdaysa onunla en iyi şeyleri yapmaya çalışırız. Yönetimlerin de işi çok zor. Bu işin düzeleceğini çok da düşünmüyorum. Burada da kimseyi suçlamıyorum."
10

Futbolarena anasayfasından devam...