Sinan Gümüş'ün transferi an meselesi

FutbolArena - Portekiz basınında bir süredir Galatasaraylı genç futbolu Sinan Gümüş’ün Lizbon ekibine transfer olacağına dair haberlerin dolaştığına dikkat çekildi. 

1
Benfica Kulübü’nün kendisiyle ilgili çıkan transfer haberlerinin gerçeği yansıtmaması durumunda anında yalanlama geçtiği, ancak Sinan haberleriyle ilgili bu yönde bir tavır sergilemediğinin altı çizildi.

2
Milliyet’in haberine göre kulübün tavrının gerçekleşecek transferleri haber verdiği belirtildi. Sinan Gümüş ile ilgili Benfica’nın izlediği yolun bu transferin yakın bir zamanda sonlanacağına yönelik ciddi işaretler taşıdığı ifade edildi.

3
Öte yandan, oyuncu için sarı-kırmızılıların talep ettiği 3.5 milyon euroluk bedelin Benfica cephesinde fazla bulunduğu, bunun üzerine görüşmelerin sürdüğü kaydedildi.
4
Sinan için yüksek bedeller ödemek istemeyen ekibin, bu fiyatta indirime gidilmesi durumunda transferi gerçekleştireceği eklendi.
5
Sinan Gümüş’ün kulübün gündemine nasıl geldiği de ortaya çıktı. Oldukça gelişkin bir izleme heyeti bulunan kırmızı-beyazlıların bu biriminin futbolcuyu keşfettiği belirlendi.
6
Benfica scout ekibinin Sinan ile ilgili yönetime olumlu rapor verdiği, bunun yönetim tarafından değerlendirmeye alındığı belirtildi.
7
Scout ekibinin raporunda oyuncuyla ilgili iletilen detaylara da ulaşıldı. İzleme heyeti 23 yaşındaki futbolcunun Benfica’da ilk 11’de yer almasının zor olduğu notunu düştü.
8
Ancak buna karşın bu ücrette transfer edilebilecek isimler içerisinde değerlendirildiğinde, bir çok öne çıkan olumlu özelliğe sahip olduğu vurgusu yapılarak futbolcunun transfer edilmesi tavsiyesinde bulunuldu.

Futbolarena anasayfasından devam...