Ve Galatasaray'a Okazaki transferinde flaş yanıt! İşte istedikleri bedel

FutbolArena - Leicester City’nin Japon golcüsü Shinji Okazaki, Nagatomo’nun yanına gidecek. Bu gelişme Japon haber sitesi “gekisaka.jp” tarafından okuyucularına duyuruldu. 

1
Leicester City’de sezon sonu sözleşmesi bitecek Okazaki’nin Galatasaray’a transferi için görüşmelerin sürdüğü duyuruldu.

2
Haberde Leicester City’nin ocakta Okazaki’yi serbest bırakmak için 2 milyon euro istediği belirtildi. G.Saray’ın ise bu oyuncuyu bedelsiz almak için görüşmeler yaptığı yazıldı

3 ARADA OLMAZSA SEZON SONU
ARADA OLMAZSA SEZON SONU
Eğer ara transfer döneminde imzalar atılmazsa Galatasaray’ın sezon sonuna kadar da bekleyebileceği vurgulandı. Görüşmelere Sarı-Kırmızılı ekibin Japon sol beki Nagatomo’nun aracılık ettiği de kaydedildi.

4
Nagatomo ve Okazaki, milli takımdan da yakın arkadaş. 2015’te Mainz’dan 11 milyon euro karşılığında Leicester City’ye transfer olan tecrübeli futbolcu, bu sezon gözden düştü.

5
4 Premier Lig mücadelesinde sadece 25 dakika şans buldu. Gol atamadı, asist de yapamadı. Kulübeye hapsoldu.

6 116 SINAVDA 50 GOL KAYDETTİ
116 SINAVDA 50 GOL KAYDETTİ
Geçen sezon 27 lig karşılaşmasında boy gösteren 32 yaşındaki forvet, sezonu 6 gol ve 3 asistle tamamlamıştı. Tam 116 kez Japonya Milli Takımı formasını giyen Okazaki, bu sınavlarda 50 kez rakip ağları salladı.

7
1.74 boyundaki golcü, hızıyla tanınıyor. Almanya’da iyi bir dönem geçiren Okazaki, İngiltere’de beklentileri bir türlü karşılayamadı.

8
Ocak ayında Galatasaray’a gelemezse sezon sonunda bedelsiz olarak Sarı-Kırmızılı formayı giyecek. Böylece kadro da derinlik kazanmış olacak. (Akşam)

Futbolarena anasayfasından devam...