Galatasaray'dan tam 3 transfer birden! Almanya harekatı...

FutbolArena - Ligde 21. şampiyonluğa ulaşılması, tarihi seçimde Mustafa Cengiz ve ekibinin yeniden göreve seçilmesinin ardından Galatasaray’da transfer harekatı hız kazandı. 

1
İdari menacer Şükrü Hanedar ve yardımcı antrenör Levent Şahin Almanya seferine çıkarken, burada ilk olarak Yunus Mallı’nın menacerliğini yapan amcası İlhan Mallı ile görüşüldü.
2
Oyuncu cephesinden olumlu yanıt alan Sarı-Kırmızılılar, Wolsburg’un kapısını kiralama teklifiyle çaldı ve beklemeye geçti.

3
Gurbetteki çıkarmada ikinci durak ise Nuri Şahin oldu. Borussia Dortmund’un gözden çıkardığı 29 yaşındaki başarılı orta saha oyuncusuyla ilgili sıcak gelişmeler yaşanıyor.

4
Fatih Terim’in A Milli Takım’dan öğrencisi olan Nuri’ye 3 senelik mukavele önerildi. Aslan, kulübüyle 1 yıllık sözleşmesi kalan Nuri için Borussia Dortmund’u ikna etmeye çalışıyor.

5
UEFA anlaşması nedeniyle Galatasaray düşük bir bonservis bedeliyle bu işi bitirmeyi hedefliyor.

6
Altyapısında yetiştiği Borussia Dortmund’un toplamda 10 sene formasını terleten Nuri Şahin, kendisine kolaylık sağlanmasını isteyecek.

7 Emre Mor baskı yapıyor
Emre Mor baskı yapıyor
Teknik direktör Fatih Terim’in yeni sezonda kadroda görmeyi çok istediği Emre Mor, Galatasaray’a gelmek için kulübü Celta Vigo’ya baskı yapıyor.

8
Cim Bom’un kiralama teklifine henüz yanıt vermeyen İspanyol kulübü, Emre konusunda yeni teknik direktör Antonio Mohamed’in raporunu bekliyor.

9
Emre, Celta Vigo yetkilileri ile bizzat görüşürken, 1 sezon Galatasaray’da oynamak istediğini iletti.

10
La Liga temsilcisi, yaklaşık 9 ay önce 14 milyon Euro bonservis ödeyip aldığı genç kanat oyuncusunu disiplinsiz davranışları nedeniyle kadro dışı bırakmıştı.

11 Yerli kalecide rota Erce
Yerli kalecide rota Erce
Carrasso ile vedalaşan Cim Bom, Eray’ın da yetersiz performansı nedeniyle yeni sezonda mutlaka yerli bir kaleci alacak.

12
Konyasporlu Serkan Kırıntılı ile görüşüldüğü iddia edilirken, Galatasaray’ın gündemindeki esas isim; Erce Kardeşler.

13
Altınordu’nun 24 yaşındaki başarılı file bekçisiyle Avrupa’dan da pek çok kulüp ilgilenirken, Başkan Seyit Mehmet Özkan ile yakın ilişkiler içinde olan Fatih Terim bizzat devrede.

14 Muğdat Çelik’le anlaşma tamam
Muğdat Çelik’le anlaşma tamam
Akhisar’da müthiş bir sezon geçiren ve özellikle Fenerbahçe maçlarında yıldızlaşan Muğdat Çelik adım adım Aslan oluyor.

15
Bonservisi elinde olan 28 yaşındaki kanat oyuncusu Yasin Öztekin’in yerine alternatif olarak düşünülürken, 3 yıllık sözleşme üzerinden anlaşma sağlandı.

16
9 Haziran’da transfer dönemi resmen açıldıktan sonra Muğdat ile resmi mukavele yapılacağı öğrenildi. Muğdat’ın yıllık olarak yaklaşık 3 milyon TL ücret alması bekleniyor. (Fanatik)

Futbolarena anasayfasından devam...