Gazetelerde Galatasaray Haberleri - Galatasaray Transfer Haberleri (8 Ağustos 2017)

FutbolArena - Galatasaray haberleri FutbolArena’da her gün sizlerle. Fanatik, Takvim, Fotomaç, Milliyet, Sabah, AMK Galatasaray Haberleri - (8 Ağustos Salı GS haberleri) Günün Galatasaray Haberleri FutbolArena’da. Galatasaray adına yaşanan son gelişmeler şu şekilde.

1 Galatasaray Asamoah ile anlaşmaya vardı
Galatasaray Asamoah ile anlaşmaya vardı
Galatasaray, Kwadwo Asamoah ile anlaşmaya vardı. Juventus’la görüşmelere başlandı.

Sarı Kırmızılı ekip transferde hız kesmiyor. Dursun Özbek ve yönetimi Tudor’un kendilerine verdiği liste doğrultusunda Juventus’ta forma giyen sol bek ve orta sahada görev yapan 28 yaşındaki Kwadwo Asamoah’ı yakın markajına aldı.
2
Yayıncı kuruluş beINSports’un haberine göre, Ganalı oyuncu ile anlaşma sağlandı ve Galatasaray transferi bitirmek için Juventus ile masaya oturduğu belirtildi.

Asamoah, geçtiğimiz sezon Serie A’da 18 kez forma şansı buldu ve 2 asistle takımına katkı yaptı.

İtalya’da Torino, Juventus ve Udinese formaları giyen yıldız oyuncu Serie A’da 211 kez forma giyme başarısı gösterdi.

Fanatik
3 Dursun Özbek’ten Fatih Terim ve Arda Turan açıklaması
Dursun Özbek’ten Fatih Terim ve Arda Turan açıklaması
Galatasaray Başkanı Dursun Özbek’ten Fatih Terim ve Arda Turan açıklaması geldi.

Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek gündemdeki konular hakkında net açıklamalar yaptı.

Sarı-Kırmızılı kulübün patronu, A Milli Takım ile yollarını ayıran teknik direktör Fatih Terim ve kariyerini Barcelona’da sürdüren yıldız oyuncu Arda Turan hakkında şöyle konuştu:
4
’Terim tartışmalarını doğru bulmuyorum’

"Galatasaray çok önemli bir dönemden geçiyor. Tüm camiamızın birlik ve beraberlik içinde olması lazım. Galatasaray futbol takımının başında bir hoca var. Fatih Terim tartışmalarını doğru bulmuyorum. Galatasaray yönetimini yıpratmak için insanlar uğraşmamalıdır."
5
’Tek amacımız şampiyonluk’

"Bu sene lige iddialı hazırlanıyoruz. Tek amacımız, şampiyonluk. Bunun için gerekli transferleri yaptık, yapmaya devam edeceğiz. Hesabımızı kitabımızı çok iyi yaptık. Şu an bütçenin içindeki harcamaları yapıyoruz. Bizi zora sokacak harcamalar içinde değiliz."
6
’Arda için çalışmalarımız var’

"Arda Turan çok iyi bir Galatasaraylı. Bize çok iyi hizmet etmiş bir evladımız. Arda’nın hizmet vereceği en önemli yer burası. Arda’nın Galatasaray’da futbolu bırakması en büyük arzumuz. Bu yönde de çalışmalarımız var."

Fanatik
7 Galatasaray’da Igor Tudor görüşme odasında
Galatasaray’da Igor Tudor görüşme odasında
Sportif Direktör Ergün, teknik direktör Igor Tudor’dan bilgilendirme istedi, bazı tavsiyeler verdi.

Galatasaray’ın son durumu hakkında bilgi sahibi olmak isteyen Cenk Ergün, Hırvat çalıştırıcıdan ayrıntılı bir rapor istedi. Ergün, buradaki tespitlere göre gerekirse transferde yeni hamleler yapılmasını isteyecek, bunu başkan Dursun Özbek’e iletecek.

Galatasaray’ın UEFA Avrupa Ligi’nde Östersunds’a elenmesinin ardından hazırlık maçlarında da istenen performansı sergilememesi sportif direktör Cenk Ergün’ü harekete geçirdi.
8
Hertha Berlin maçı sonrası Hırvat teknik adamla baş başa görüşen Ergün, 2 günlük izin döneminde teknik direktör Igor Tudor’dan bir rapor hazırlamasını istedi. Bu görüşmede Ergün’ün, "Sezonu erken açtık ama şu an hazır değiliz. Bu takım eğer Fernando ve Ndiaye ile kıpırdanıyorsa eksikleri vardır. Bunun önlemlerini bir an önce al" dediği öğrenildi.

Slovakya’daki ilk dönem kampı, transfer çalışmaları yüzünden yerinde takip edemeyen Ergün, Avusturya kampında takımın yanında yer almıştı. Ergün’ün hem Akhisar Belediyespor hem de son oynanan Hertha Berlin maçlarındaki görüntüden çok memnun olmadığı ve bu yüzden genç çalıştırıcıdan rapor istediği bildirildi. Tudor’un vereceği rapora göre Galatasaray transferde yeni hamlelerde bulunabilir.

Hırvat teknik adam hem takımın genel durumu hakkında bilgi verecek hem de ilerde yapılması planlanan transferlerle ilgili düşüncelerini sarı-kırmızılı idareciye iletecek. Ergün’ün, Tudor’dan gelecek rapora göre önümüzdeki günlerde başkan Dursun Özbek ile bir araya geleceği belirtildi.

Milliyet
9 Gomis’ten önemli itiraf
Gomis’ten önemli itiraf
Kendi performansını şu an için yeterli bulmadığını itiraf eden Bafetimbi Gomis, kısa süre içinde gerçek oyununu ortaya koyacağını söyledi.

Galatasaray’ın Swansea City’den kadrosuna kattığı Bafetimbi Gomis iddialı mesajlar verdi. Hertha Berlin maçının ardından konuşan Fransız futbolcu, hazırlık döneminde çok çalıştıklarının altını çizdi.

10
Gomis özeleştiri de yaparak, "Kendi performansımı ben de yeterli bulmuyorum. Daha çok çalışacağım. Takım da çok çalışacak ve Beraber bir yere geleceğiz. 2 gün izin verildi ve İstanbul’a döndüğümüzde artık bir şeyleri değiştirmeye çalışacağız. Aramıza yeni katılan oyuncular da kalitelerini hemen gösterdi" diye konuştu.

Fransız golcü, ligin ilk maçı için ise iddialı mesajlar vererek, "Size gerçek Gomis’i göstereceğim. Hazırlık dönemi artık bitti sayılır. Taraftarlar rahat olsun. İzin sonrası hiçbir şey eskisi gibi olmayacak" dedi. Diğer taraftan Gomis, Türkçe de öğrenmek istediğini söyledi, "Ama zor görünüyor" yorumunu yaptı.

11
Garcia, Gomis’in kalmasını istedi

Galatasaray’ın Bafetimbi Gomis’i Marsilya’nın elinden kaptığı ortaya çıktı. Yıldız golcü geçtiğimiz sezon mavi-beyazlı ekipte kiralık oynamış, sarı-kırmızılılar Swansea’den bonservisini almıştı. Marsilya’nın Gomis’in yerine Monaco’dan aldığı Valere Germain, teknik direktör Rudi Garcia ile arasında geçen diyaloğu paylaştı: "Hoca bana Gomis’in kalmasını istediğini söyledi. Gomis kalmadığı için onun karakterinde bir oyuncu transfer ettiği şeklinde uyarıda bulundu."

Milliyet
12 Galatasaray’a yeni iş ortağı
Galatasaray’a yeni iş ortağı
Galatasaray Kulübü, Türk Telekom Stadı’nın "yaşayan stada" dönüşmesi yolunda Workinton firmasıyla iş birliği yaptı.

Galatasaray Kulübü, Türk Telekom Stadı’nın "yaşayan stada" dönüşmesi yolunda Workinton firmasıyla iş birliği yaptı. Türk Telekom Stadı’nda düzenlenen basın toplantısına Galatasaray Kulübü Ticaret Direktörü Ali Öğüdücü ile Workinton Üst Yöneticisi (CEO) Pınar Massena katıldı. Bu anlaşmayla Türk Telekom Stadı’nın sadece maç günü değil, 365 gün çalışan bir kompleks haline geldiğini vurgulayan Ali Öğüdücü, şunları kaydetti:
13
"Bizim için önemli bir gün. Kulüplerimiz sahada mücadele ediyor ancak sahadaki başarılar için ekonomik kaynaklara ihtiyacımız var. Bunun için taraftarımıza güzel projeler sunmamız gerekiyor. Bu proje Türkiye’de bir ilk. Galatasaray Workinton yeni bir marka. İki önemli markanın bir araya gelmesi çok büyük bir sinerji oluşturdu. Bizim bundan sonra yaşayan stat projemizin ilk adımı bu. Açtığımız ofis alanlarıyla Galatasaray taraftarları artık, Türk Telekom Stadı’nda maç seyretmenin yanı sıra evleri gibi kullanacaklar. Ofis, masa kiralayabilecekler. İş üretecekler."

Yeni spor salonları, stadyum lokantası açacaklarını aktaran Öğüdücü, "Yakında stadyum gezisi ve müzesi de olacak. Bir zamanlar şehrin dışında denilen stadımızın ne kadar cazibe merkezi olduğunu hep birlikte göreceğiz. Özellikle bugün itibarıyla herkesi Türk Telekom Stadı’ndaki bu keyifli çalışma alanlarına davet ediyoruz. Ofislerimizin yarısını kiraladık bile." diye konuştu. Öğüdücü, çalışma ortamlarının sadece yıllık, aylık değil, günlük ve saatlik de kiralanabileceğini sözlerine ekledi.
14
Workinton CEO’su Massena ise, böyle bir birliktelikten büyük mutluluk duyduklarını belirterek, "Böyle büyük bir camianın yanında olmak bizim için gurur verici. Güzel bir iş ortaya çıkardık. Galatasaray’la yaptığımız çalışma farklı bir iş oldu. Yaşayan stat projesi çok önemli. Türkiye için bir ilk. Gün boyu olan çalışma alanlarımızı stadın içine yerleştirdik. Maç günleri büyük bir heyecan duyulan statta, diğer günlerde çalışma heyecanı da olacak. Maç heyecanını ofislere taşıdık. Statta çalışmak farklı bir şey. Fikirlerinizi geliştirebileceğiniz ilginç bir ortam oldu. Stat ortamında daha önce çalışma görmemiştik. Bu heyecanı burada çalışanlar yaşayacak." ifadelerini kullandı.

Pınar Massena, toplam 16 ofis ve 2 toplantı salonunun olduğunu dile getirerek, "Odalar 15 metre kare ortalama. Günlük 40 liradan başlayan fiyatlar olacak." bilgisini paylaştı. Massena, Beşiktaş Kulübü’yle daha önce yapılan anlaşmalarının ise bu konsepten farklı olduğunu bildirdi.

Fanatik
15 Juventus, Kwadwo Asamoah’ı satmak istemiyor
Juventus, Kwadwo Asamoah’ı satmak istemiyor
Galatasaray’ın yakından ilgilendiği Kwadwo Asamoah transferine Juventus’un sıcak bakmadığı belirtildi.

Kadrosuna Younes Belhanda, Bafetimbi Gomis, Maicon, Mariano ve N’Diaye gibi oyuncuları katan Galatasaray’da sıra sol bek mevkisine geldi, ilk hedef ise Juventus’un Ganalı oyuncusu Kwadwo Asamoah olarak belirlendi.
16
Juve sıcak bakmıyor

Galatasaray’ın bir sürdir görüştüğü hatta anlaşma sağladığı belirtilen Asamoah’ı kulübü Juventus’un satmak istemediği aktarıldı.

Ünlü İtalyan gazeteci Gianluca Di Marzio’nun haberine göre Juventus, hem sol bek hem de orta sahanın göbeğinde oynayabilen 28 yaşındaki oyuncuyu satmak istemiyor.
17
Sürekli sakatlandı ama hep geri döndü

Asamoah geçtiğimiz sezon Serie A’da 18, Şampiyonlar Ligi’nde ise 3 maça çıktı. Ganalı’nın çok fazla forma şansı bulamamasının sebebi ise sürekli yaşadığı sakatlıklar oldu. Yıldız oyuncunun Juventus’la olan sözleşmesi gelecek sezon sonu bitiyor.

Fanatik
18 Melo’nun yeni takımı belli oldu
Melo’nun yeni takımı belli oldu
Galatasaray’ın eski futbolcusu Felipe Melo’nun yeni adresi belli oldu.

Formasını giydiği Brezilya ekibi Palmeiras tarafından kadro dışı bırakılan 34 yaşındaki futbolcunun yeni adresi belli oldu.

Adı transferde Süper Lig takımlarıyla da anılan Brezilyalı futmolcu Felipe Melo için, Uruguay’dan Ovacion gazetesi, Melo’nun ülkenin iki büyük takımından birisi olan Nacional ile anlaştığını duyurdu.

Fanatik
19 İşte Asamoah’a yapılan teklif
İşte Asamoah’a yapılan teklif
Eşinin doğumunu İtalya’da yapmak istemesi üzerine Cimbom’un ilk önerisini reddeden Kwadwo Asamoah, daha sonra menajeriyle haber yolladı. Futbolcu ve temsilcisi ile söz kesen Aslan, şimdi Juventus’la görüşmeye başladı.

Galatasaray’da gündem Asamoah... Sarı kırmızılılar, Asamoah ve Feghouli’ye imzayı attırıp 2017-2018 sezonuna başlamak adına kolları sıvadı. Temmuz’da Tudor’un gözdesi olan ancak eşinin doğumunu İtalya’da yapmak istemesi üzerine Galatasaray’a olumsuz yanıt veren Kwadwo Asamoah ’U’ dönüşü yaptı ve dengeler değişti.

Juventus’un öncelikli planlarında olmadığını gören ve bu süreçte beklediği teklifleri de alamayan Asamoah, bu kez Galatasaray’ın kapısını çaldı.
20

HABER GELDİ, İŞLER DEĞİŞTİ

Ganalı yıldızın menajeri, Galatasaray ile temasa geçip Asamoah’ın düşüncesinin değiştiğini belirtti. Tudor’un, Avusturya kampı bitiminde, "Vakit kaybetmeden sol bek almalıyız" raporu sonrasında sol bek arayışına giren G.Saray, Asamoah’tan gelen bu haber üzerine pazarlığa oturdu.

Cimbom sol bek, orta saha ve kanatta görev yapabildiği için çok istediği Asamoah’a, Mariano’nun kontrat şartlarının aynısını sundu.

Fanatik

Futbolarena anasayfasından devam...