Galatasaray transfer haberleri (14 Temmuz 2019 Pazar)

Galatasaray transfer haberleri 2019 aramalarında günün öne çıkan gelişmeleri haberimizde yer alıyor. Galatasaray, transfer döneminde kadrosunu yıldız isimlerle güçlendirmeye çalışıyor. Sarı kırmızılıların gündeminde yer alan futbolcular kimler? Galatasaray transferleri, son dakika Galatasaray transfer haberleri gibi aramaların yanıtları haberimizde.

1 Galatasaray’ın Jean Michael Seri transferinde son durum
Galatasaray’ın Jean Michael Seri transferinde son durum
İtalyan basınından Sky Sport’un haberine göre Fiorentina’da forma giyen Jordan Veretout ile ilgilenen Milan, aynı zamanda Fulham’dan ayrılması beklenen Jean Michael Seri için nabız yoklaması yapıyor. Küme düşen Fulham’ın yıldızları arasında yer alan Jean Michael Seri, geçen sezon 30 milyon avro bonservis bedeliyle transfer edilmişti.
2 Arda Turan, Galatasaray’a transfer olacak mı?
Arda Turan, Galatasaray’a transfer olacak mı?
Barcelona Noticias sitesinde yer alan habre göre Arda Turan’ın Galatasaray’a transfer olacağı iddialarına yer verildi. Türk basınında Arda’nın eski takımına dönme ihtimali olduğu yönündeki iddiaları vurgulayan site, Barcelona’nın da bu yaz Arda’yı mutlaka satma planı yaptığını yazdı. Katalan ekibinin yaz transfer döneminde Arda Turan’ı elden çıkarmak istediği ve Galatasaray’dan gelecek olası teklifte oyuncuyu satacağı ifade edildi.
3 Sinan Gümüş’ten Genoa açıklaması
Sinan Gümüş’ten Genoa açıklaması
Galatasaray ile sözleşmesi sona erdikten sonra Genoa’ya transfer olan Sinan Gümüş, geleceğiyle ve yeni kulübüyle ilgili beklentilerini anlattı. Sinan Gümüş yaptığı açıklamada, "Genoa bu yıl geçen sezonki gibi acı çekmemeli. Daha güçlü olmalıyız. Genoa yıllardır beni takip ediyor ve bu tarihi kulübeye gelmeye karar verdim. Genoa’da elimden gelenin en iyisini yapmak istiyorum." dedi.
4 Galatasaray, Lukas Haraslin’i transfer edecek mi?
Galatasaray, Lukas Haraslin’i transfer edecek mi?
Polonya basınından Przeglad Sportowy’e konuşan Lukas Haraslin, "Galatasaray’ın benimle ilgilendiğini biliyorum ve kulübün güçlü olduğunu düşünüyorum. Teklifi hemen reddetmek istemedim çünkü Türkiye’ye taşınma konusunu değerlendiriyorum. Yakın gelecekte güçlü bir kulüpten ilginç bir teklif gelirse kabul edebilirim. Ancak şu anda Lechia’nın futbolcusuyum ve burada daha fazla kupa kazanmak istiyorum. Gelecek sezon üçüncü olmaktan daha iyisini başarabiliriz." dedi.
5 Fiorentina - Galatasaray hazırlık maçı
Fiorentina - Galatasaray hazırlık maçı
Yeni sezona Avusturya’nın Seefeld kasabasında yapacağı kamp ile hazırlanacak olan Galatasaray’a İtalyan ekibinden teklif geldi. Fatih Terim’in 2001 yılında teknik adamlığını yaptığı ve Floransa’da çok sevilen tecrübeli teknik adamın ekibi Galatasaray ile 10 Ağustos’ta hazırlık maçı oynamak için İtalyanlar teklifte bulundu.
6 Michael Seri, Galatasaray’a transfer olacak mı?
Michael Seri, Galatasaray’a transfer olacak mı?
Galatasaray, Fildişi Sahilli oyuncuyu 1 yıllığına kiralamak için Fulham’a 1.5 milyon euro kiralama bedeli teklif ederken Seri ile de görüştü. Sarı kırmızılıların, 27 yaşındaki futbolcuya 2.5 milyon euro teklif ettiği ifade edildi. Galatasaray Seri’yi kiralamak adına 1 yıl için 4 milyon euroluk maliyeti gözden çıkardı.
7 Banega transferinde son durum
Banega transferinde son durum
Sarı-Kırmızılı taraftarlar bir rekor daha kırdı, kombine satışında 33 bin barajı aşıldı. Kulübün kasasına yaklaşık 80 milyon TL girerken, artık top yönetimde... Galatasaraylılar, Falcao, Banega, Okay gibi yıldızların bir an önce Aslan olmasını bekliyor. Başkan Mustafa Cengiz ve kurmayları görüşmeleri hızlandırıyor. (Fanatik)
8 Falcao’nun menajerinden transfer açıklaması
Falcao’nun menajerinden transfer açıklaması
Galatasaray ile anılan Falcao’nun takımdan ayrılmak istediğini doğrulayan Petrov, "Avrupa ve Çin’den teklifler var. Falcao’ya baskı yapmak istemiyoruz. Kendisinin geleceği konusunda düşünme aşamasında oladuğunu biliyorum" ifadelerini kullandı. İspanyol basınında yer alan haberlere göre oyuncuya İspanya ve Türkiye’den teklif var. (Fotomaç)
9 Fabian Delph Galatasaray’a geliyor mu?
Fabian Delph Galatasaray’a geliyor mu?
Manchester City cephesinde Delph için Galatasaray’ı sevindirecek bir gelişme yaşandı. Pep Guardiola’nın gelecek sezon kadrosunda düşünmediği 29 yaşındaki İngiliz yıldız Delph, City’nin Hong-Kong kampına dahil edilmedi. Bu haber Galatasaray cephesinde heyecan yaratırken transferin akıbeti önümüzdeki günler netlik kazanacak. (Fotomaç)

Futbolarena anasayfasından devam...