Galatasaray maçının VAR hakemi konuştu! "Tam o anda..."
FutbolArena - Spor Toto Süper Lig 13. haftasında oynanan Galatasaray - Atiker Konyaspor maçında Hüseyin Göçek’in son dakikada verdiği penaltı kararına sarı kırmızılı yönetimin tepkisi sürerken, Şansal Büyüka beIN Sports’ta VAR odasındaki hakem Halis Özkahya hakkında çarpıcı bir iddiada bulundu.
1

Hüseyin Göçek’in, Skubic’in penaltı pozisyonunda pozisyonu izlemeye gitmemesinin ardından VAR hakemi Halis Özkahya da büyük tepki alırken, Şansal Büyüka Halis Özkahya’nın yakın çevresine bu durumla ilgili konuşmasını aktardı.
2

Şansal Büyüka, "Halis Özkahya’nın yakın çevresine penaltı pozisyonu sırasında ’O anda basiretim bağlandı. Çok üzgünüm." dediği yönünde iddialar olduğunu vurguladı.
3 Galatasaray - Konyaspor maçında Serdar Aziz’in penaltısı

Galatasaray İkinci Başkanı Abdurrahim Albayrak, Konyaspor maçının ardından basın mensuplarına yaptığı açıklamada, "Hüseyin Göçek ile VAR odasının ne konuştuklarının açıklanmasını istiyoruz." demişti.
4

beIN Sports’ta, beIN final programında Şansal Büyüka bu konu hakkında MHK Başkanı Yusuf Namoğlu ile görüştüğünü söylerken, "Bugün MHK Başkanı Yusuf Namoğlu ile konuştum.
5

Galatasaray - Konyaspor maçındaki penaltı pozisyonuyla ilgili olarak, ’Hadi VAR’dan çağırmadılar.
6

Bu kadar yoğun itiraz var. Bari gidip kendin bak." dedi bana." diye konuştu.