Galatasaray'da flaş gelişme! 25 milyon Euro

  FutbolArena - 26 Mayıs’ta tekrar başkan seçilen Mustafa Cengiz, adeta bombayı kucağında buldu!  

1
Haziran ayı içerisinde 25 milyon Euro ödeme yapması gereken yeni yönetim, harıl harıl kredi arıyor ve maddi sorunu çözmeye çalışıyor.
2
Şampiyon Galatasaray’da futbolcuların 10 milyon Euro’yu geçen Nisan ve Mayıs ayı alacaklarının hâlâ ödenmediği ortaya çıktı.
3
Sarıkırmızılı oyuncular şampiyonluğa ulaştı ancak paralarını alamadan tatile çıkmış oldu. İki maaş içeride olan futbolcular, yönetim tarafından kendilerine verilen sözün tutulmasını bekliyor.
4
Dursun Özbek döneminde de Florya’da maaş sorunu yaşanıyordu ve Mustafa Cengiz görevi devraldıktan sonra bu problemi Ndiaye’nin bonservisi ve SPK’dan gelen para ile kısmen çözmüştü.
5
Ancak kaynaklarını tüketen Galatasaray’da maddi kriz sezon sonunda hortladı. Futbolculara 10 maaş üzerinden garanti ücretleri ödeniyor ve 2017-18 sezonu için geçerli son iki ayda (Nisan ile Mayıs) ödemeler yapılmadı. Kulüpte para olmadığı için transferde de somut adımlar atılmadı.

Sabah
6

Futbolarena anasayfasından devam...