İşte Galatasaray'ın hedefindeki 2 golcü

FutbolArena - Transfer çalışmalarını hızlandıran Galatasaray’da, golcü arayışları doğrultusunda artık 2 isim ön plana çıktı. 

1
Forvet hattından istediği verimi alamayan Cim-bom, Fanatik’in haberine göre bu bölgeye transfer yapmak istiyor.
2
Sarı-Kırmızılılar, Çin’de Evergrande forması giyen Jackson Martinez ile İngiltere’de Middlesbrough için ter döken Alvaro Negredo’yu gözüne kestirdi.
3
Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, dün Şansal Büyüka’nın konuğu olduğu programda gelen soruya önce kaçamak yanıt verirken, ’Yalanlamadığınıza göre bu haberleri doğruluyorsunuz’ değerlendirmesi üzerine ise ’Sizin dediğiniz gibi olsun’ karşılığını verdi.
4
Ayrıca futbol direktörü Cenk Ergün’ün yurt dışında olduğu ve son olarak Alvaro Negredo transferi için bazı görüşmeler yaptığı öne sürüldü.
5
31 yaşındaki Negredo’nun bonservisi Valencia’da. Kiralık sözleşmesi bitince sezon sonunda ülkesi İspanya’ya dönecek. 1.86 boyundaki sol ayaklı futbolcunun bu sezon 10 golü var.
6
Jackson Martinez de Çin’de mutlu değil ve Avrupa’ya geri dönüş yapmak istiyor. 30 yaşındaki Kolombiyalı golcüyle ilgili en büyük sıkıntı ise sık sık yaşadığı sakatlıklar.

Futbolarena anasayfasından devam...