Transferde sıcak saatler (28 Mayıs 2016)

FutbolArena - Günün öne çıkan transfer haberleri. Son dakika transfer haberleri burada. AMK, Fotomaç, Fanatik, Habertürk, Takvim, Hürriyet, Milliyet gibi gazetelerde çıkan transfer iddialarını sizler için derledik.

1
Orta sahaya sağlam bir takviye yapmak konusunda ısrarcı olan Galatasaray, Tolgay Arslan için bastırıyor. Beşiktaş’ta teknik direktör Şenol Güneş’in kararının da, yıldız oyuncunun transferinde kilit rol oynaması bekleniyor. (Fanatik)
2
Yeni sezon planlamasında savunmayı güçlendirmek isteyen Beşiktaş’ta Kamil Glik ismi ağırlık kazandı. Diğer adaylar Skrtel ve Zapata’nın çok pahalı olması nedeniyle Polonyalı stoperin transferine yoğunlaşma kararı alındı. (Milliyet)
3
Fenerbahçe’de gündemde 3 isim var. Ezequiel Schelotto (Sporting) Rahman Baba (Chelsea) Martin Caceres (Juventus) (Fanatik)
4
Transferde hızlı davranmak ve maddi açıdan tutarlı olmak zorunda kalan F.Bahçe, MBark Boussoufa konusunda sürpriz bir girişimde bulundu. (Milliyet)
5
Alınan bilgiye göre Melo’nun, menacerleri aracılığıyla Sarı-Kırmızılılar’a haber gönderdiği ve yeniden Galatasaray’da oynamak istediği öne sürüldü. (Fanatik)
6
Görev aldığı maçlarda da etkili olamayan genç oyuncunun sezon başı kampına katılıp katılmayacağı henüz belli değil. Aras’ın sürekli oynayabileceği bir takıma kiralanması gündeme gelirken; Rizespor, Beşiktaş yönetiminde yer alan Hakan Kalkavan aracılığıyla oyuncunun bedelsiz olarak kiralanması talebinde bulunuldu. (Fanatik)
7
2 milyon Euro kazanan Mehmet Topal’dan indirime gitmesi istenecek. Başarılı orta saha oyuncusu bu talebe olumlu yanıt verirse, imzalar atılacak. (Fanatik)
8
Beşiktaş, listesindeki adaylar ile temaslarına devam ediyor. Siyah-beyazlılar son olarak Marsilya ile mukavelesi sona eren Nicolas Nkoulou için girişimlere başladı.. (Fotomaç)
9
Fırtına, geçtiğimiz sezon da girişimde bulunduğu Liverpool’un gurbetçi oyuncusu Samed Yeşil için yeniden harekete geçti.. (Fotomaç)

Futbolarena anasayfasından devam...