Fatih Terim'in yeni sözleşmesi! Maaşı TL ve boş mukavele

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim'in sözleşmesi 2+3 yıllık uzatıldı. Opsiyonlu olarak sağlanan anlaşmada Terim'in boş mukaveleye imza attığı ve TL üzerinden maaş alacağı duyuruldu. 

FutbolArena - Galatasaray kulübü teknik direktör Fatih Terim'in sözleşmesinin 2+3 yıllık uzatıldığı KAP'a bildirdi. Terim'in boş mukaveleye imza attığı, maaşının TL üzerinden belirleneceği ve ücretin daha sonra açıklanacağı duyuruldu.

Galatasaray Haberleri: Fatih Terim'in sözleşme süresi ne kadar?


Galatasaray'dan yapılan açıklamada, 2+3 yıllık sözleşme imzalandığı Fatih Terim için, "
Kulübümüze ve Türk futboluna tarihi başarılar kazandırmış olan kıymetli teknik direktörümüz Sayın Fatih Terim ile 2018-2019 sezonunu takip eden iki sezon ve 3 yıl uzatma opsiyonlu olmak üzere yeni bir sözleşme imzalanmıştır." ifadelerine yer verildi.

Galatasaray Haberleri: Fatih Terim'in maaşı ne kadar?


Yeni sözleşmesi TL üzerinden olacak Fatih Terim'in maaşı hakkında Galatasaray'dan KAP'a yapılan açıklamada, "Şirket Yönetim Kurulu Başkan ve üyelerinin katıldığı ve Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Arena Stadı'nda gerçekleşen görüşmeler neticesinde teknik direktörümüz Sayın Fatih Terim, meblağ hanesi boş mukaveleye imza atmış olup, 85 sayılıCumhurbaşkanı Kararı (Türk Parası Kıymetini Koruma Hakkında 32 Sayılı Kararda Değişiklik Yapılmasına Dair Karar) ile yapılan değişikliğe istinaden meblağ bilahare Türk Lirası olarak belirlenecektir." ifadelerine yer verildi.

SÖZLEŞMENİN PERDE ARKASI

Hazine ve Maliye Bakanlığı'nın Türk Lirasının kıymetini koruma kapsamında getirdiği kanun gereğince yerli futbolcular ve teknik adamların sözleşmelerinin TL'ye çevrilmesi şartı nedeniyle Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, Teknik Direktör Fatih Terim ile bir araya geldi.
Sözleşmesi Mayıs ayında sona erecek olan Teknik Direktör Fatih Terim'in kontratı TL'ye çevrilecek idi.
Ancak Galatasaray Kulübü Başkanı Mustafa Cengiz, görev süresi boyunca Fatih Terim ile omuz omuza keyifle çalışmak istediklerini tecrübeli teknik adama iletti.

Tecrübeli teknik adam da Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz ve yönetimin bu teklifine olumlu yanıt verdi. Fatih Terim, bu görüşmede maddi açıdan hiçbir talepte bulunmadan 2021'e kadar kadar yapılan bu teklifi kabul etti.

Sarı Kırmızılı takımla ilgili tüm gelişmelere Galatasaray Haberleri sayfasından ulaşabilirsiniz.

Futbolarena anasayfasından devam...

Galatasaray Son Dakika Haberleri